Fra vinnerlaget i Sarpsborg til vinnerlaget i Fredrikstad

Han har vært med på en spennende reise med Sarpsborg 08 de siste ti årene, og før det vært et kjent medienavn i distriktet. Nå satser han i nabobyen, på nok et lag som er vant til å vinne.

Glade medarbeidere hos Jobzone i Østfold. Til v: Per Kristian Johansen (oppe) og nyansatte Tommy Widlund. Til høyre ser vi Tore Widlund (oppe) og Eldin F. David.
Glade medarbeidere hos Jobzone i Østfold. Til v: Per Kristian Johansen (oppe) og nyansatte Tommy Widlund. Til høyre ser vi Tore Widlund (oppe) og Eldin F. David.

Han har vært med på en spennende reise med Sarpsborg 08 de siste ti årene, og før det vært et kjent medienavn i distriktet. Nå satser han i nabobyen, på nok et lag som er vant til å vinne.

Tommy Widlund kommer fra stillingen som kommersiell leder i Sarpsborg 08, der han har vært med på et eventyr av en mangeårig opptur. Dit kom han fra Mediehuset Østfold, hvor han blant annet var en kjent radiostemme.

– Det har vært en flott reise, fra å tape både økonomisk og sportslig til en nærmest konstant opptur og solid økonomi. Nå var det på tide å skifte beite. Når så denne muligheten dukket opp, passet det perfekt. Jeg kjente at "dette har jeg skikkelig lyst til", og klinket til.

Landets beste kontor

Jobzone er ett av de tre største bemanningsselskapene i landet, med over 40 kontor spredt utover landet. Prisen som beste kontor henger høyt, og den vant Jobzone Østfold i år for en høy grad av medarbeidertilfredshet, kundetilfredshet, gode systemer og høy omsetning. Verdt å nevne er også at dette var 6. gang de var nominert til prisen.

– Ja, jeg går jo fra ett vinnerlag til et annet. Det er gøy og motiverer ekstra. Jeg kjenner jo gutta fra før – Tore (Widlund) er broren min – så jeg vet hva jeg blir en del av. Her er det høyt under taket, mye humor og faglig dyktighet. Vi bruker mye tid på jobb, så det er viktig å trives. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang.

Jobbet i bransjen i over 40 år

Kontorene, som er fordelt på Fredrikstad og Askim består fra før av daglig leder Per Kristian Johansen, Tore Widlund og Eldin F. David, alle som partnere. Per Kristian og Tore har jobbet i bransjen i over 40 år, først som konkurrenter, før de for sju år siden slo seg sammen. Eldin ble med to år senere.

– Vi er veldig glade for å få Tommy med på laget. Han har en bakgrunn som passer oss veldig bra. I tillegg til å ha et godt rykte og være veldig strukturert, forklarer Johansen.

– Han vil også tilføre oss et mye større nettverk i Sarpsborg og omegn. Gjennom jobbene i både media og 08 har han opparbeidet seg en veldig tyngde og kjennskap til dette nedslagsfeltet, sier Tore Widlund.

Mennesker i fokus også her

Hos Jobzone Østfold jobber alle på lik linje. Fellesskapet er viktig, samtidig som det er viktig at medarbeiderne og kundene er i fokus. De har som mål å være bransjens beste arbeidsgiver, og da er det viktig å være like god hver gang, slik at medarbeiderne trives og kundene kommer tilbake.

– Det er både bra og fint å få inn noen nå med et annet blikk og kanskje andre innfallsvinkler og ideer. Vi har tross alt vært i bransjen veldig lenge, og kanskje grodd fast i noen mønstre, fortsetter Johansen.

– Jeg går inn i en bransje som er ny for meg selv om jeg kjenner mekanismene og det menneskelige aspektet. Jeg har en del lovverk og regler å sette meg inn i, for det er helt nytt. Også her handler det imidlertid om mennesker, og det har jeg lang erfaring med. Dette å føre sammen kunde og medarbeidere, det gleder jeg meg til - en givende og takknemlig jobb som også skaper nye kunder og nye medarbeidere, sier den sist ankomne Widlund på laget.


Jobzone

  Brochs gate 7–11, 1607 Fredrikstad

  21 52 64 00

  www.jobzone.no

{/show}