- Ha en god dag på jobb

Er du på jakt etter den riktige ansatte til din bedrift – for en periode eller fast? Da kan det være smart å kontakte People4you.

People4you er et rekrutterings- og bemanningsselskap, som daglig har løst bemanningsutfordringer for næringslivet i Østfold og Follo. Og det har de gjort siden 2006. Og ikke minst – de er opptatt av mennesker, av å være personlige, se muligheter for den enkelte og kunne gi gode råd på veien til en meningsfull jobb.

- Det er viktig for oss at de ansatte har en så god dag som mulig på jobb, hvor god kommunikasjon, menneskelig kjemi og gjensidig respekt skal eksistere mellom ansatte og våre oppdragsgivere. Man skal trives med hverandre, påpeker daglig leder Ann Christin Winger Byhrø og rådgiver Ståle Paulsen.

Kort tid – eller permanent

People4you ble stiftet i desember 2005. Selskapet er norsk eid og har erfaring fra å jobbe med et stort antall bransjer, ulike kunder og med stillinger på alle nivåer. People4you tilbyr det offentlige og private næringsliv bemanningsløsninger og rekruttering av faste stillinger.

Det betyr at People4you arbeider med både faste og midlertidige stillinger. Bemanning er for kortvarige oppdrag, hvor de som søker arbeid for en periode, er ansatt hos People4you, men leies ut til din bedrift. Kanskje din bedrift har behov for ekstra bemanning i noen uker eller måneder, fordi en akutt situasjon har oppstått – eller dere har behov for vikarer i ferier eller ved annet fravær?

Det er People4you som er ansvarlig for at vikarene eksempelvis får lønn og feriepenger, og for at skatte- og pensjonstrekk foretas etter gjeldende regler.

- Rekruttering er når din bedrift har et permanent behov for ny ansatt, og du ønsker at People4you skal gjøre hele prosessen med å finne rett kandidat. Dette innebærer alt fra jobbanalyse, utforming av annonse, search, intervjuer og gjennomføring av personlighets- og/eller evnetester – i tillegg til referanse- og kvalitetssjekk. Slik sikrer vi at våre kunder ansetter rett kandidat til rett stilling. Prosessen skal oppleves som enkelt og trygt for kunden, påpeker de to.

I trygge hender

Alle rådgivere, er sertifiserte rekrutterere gjennom Det Norske Veritas.

- Som personlig sertifiserte DNV-rekrutterere, kan vi dokumentere at vi har god kunnskap om rekrutteringsfaget, noe som bidrar til økt treffsikkerhet og mer objektive valg, og sikrer suksess for våre kandidater og deg som kunde, påpeker daglig leder Ann Christin Winger Byhrø, og fortsetter:

- Våre prosesser sikrer at de rette kandidatene identifiseres og velges ut. For å kunne tilby de best egnede ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge aktuelle kandidater, både i forhold til bransjer og stillinger. Til dette benytter vi oss av vår egen database, ulike kilder og et stort nettverk.

- People4you er en Revidert Arbeidsgiver, noe vi har vært siden ordningen startet i 2018. Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Gjennom ordningen får vi dokumentert vår kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis. Områder som kontrolleres er ansettelseskontrakter, vurdering av risikoforhold hos innleier, HMS, arbeidstid, likelønn, sykelønn, OTP og yrkesskadeforsikring, avslutter Winger Byhrø.


People4you

  Rådhusgata 5, 1830 Askim
  815 68 889
  www.people4you.no

{/show}