Ingen begrensninger hos Kanmer på Årnes

På pakkings- og monteringsavdelingen til Kanmer på Årnes er arbeidsviljen stor. I vekstbedriften med hovedområder innenfor tilrettelegging og produksjon, arbeider de ansatte med glede og innlevelse på oppdrag fra ulike bedrifter og leverandører.

På pakkings- og monteringsavdelingen til Kanmer på Årnes er arbeidsviljen stor. I vekstbedriften med hovedområder innenfor tilrettelegging og produksjon, arbeider de ansatte med glede og innlevelse på oppdrag fra ulike bedrifter og leverandører.

Inne på arbeidsområdet er de ansatte i full sving med sine oppgaver. De demonstrerer imponerende innsats og humør. Dette er et arbeidsmiljø som motiverer. 

– I dag arbeider vi for to av våre faste kunder. Vi pakker de røde plastlokkene til makrell- og leverposteiboksene og monterer komponenter til elektriske installasjoner. Dette er oppgaver de ansatte løser på egenhånd og er godt kjent med, forteller avdelingsleder Ida Martinsen.

Tydelige prinsipper

Avdelingsleder Martinsen forteller om en virksomhet som arbeider etter tydelige prinsipper.

– Kanmer er en vekstbedrift, men det setter ingen begrensninger på oss. Vi arbeider målbevisst mot en lønnsom drift, med fokus på service og kvalitet. Dette gjelder i alt vi gjør, og vi er alle ansvarlig for å levere det som forventes og innenfor budsjettet, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet

Den samme tilnærmingen har de til eventuelle nye kunder og oppgaver.

– Vi møter markedet med et åpent- og løsningsorientert sinn. Det gjelder både kunder og de eventuelle oppgavene de måtte ha for oss, forsikrer Ida Martinsen.

Skulle du som potensiell kunde av Kanmer være usikker på om de kan løse ditt behov, oppfordrer hun deg til å ta kontakt.

Leverer der det trengs

Pakking- og monteringsavdelingen er klare på at de tar nye utfordringer på strak arm og de kan omstille seg etter det markedet og kundene ønsker. Martinsen forteller om et konkret eksempel:

– Vi ble kontaktet av en kunde som hadde behov for hjelp til å plukke, pakke og levere dagligvarer. Dette var en oppgave vi fint kunne løse og nå er også dette blitt en fornøyd kunde. Her ruller og går det hele året, men vi er alltid åpne for flere oppgaver, som gir oss flere bein å stå på.

Sesongbaserte varer og mersalg

Flere av de ansatte viser frem det de produserer og leverer. I vintersesongen supplerer de vedsalget, som skjer vegg i vegg, med egenproduserte tennbriketter. 

– Tennbrikettene lager vi her på Kanmer, forteller Lars Rune og Mats.


Kanmer AS

Runnivegen 45
2150 Årnes

63 91 16 80

www.kanmer.no

{show access="Kart"}