Manpower betjener hele Østfold fra Grålum

GRÅLUM: De er Norges største vikarbyrå og kåret til verdens mest etiske bemanningsbyrå ti år på rad.

Det er en blid og hyggelig gjeng som møter deg hos Manpower Østfold. f.v.: Morten Strand, Christian Freiberger, Sissel Andersen, Berit Adele Frydenlund, Espen Winås og Lene Cathrine Brandt.
Det er en blid og hyggelig gjeng som møter deg hos Manpower Østfold. f.v.: Morten Strand, Christian Freiberger, Sissel Andersen, Berit Adele Frydenlund, Espen Winås og Lene Cathrine Brandt.

De er Norges største vikarbyrå og kåret til verdens mest etiske bemanningsbyrå ti år på rad. Med over 60 års samlet erfaring og et enormt nettverk hjelper Manpower Østfold deg med ditt bemanningsbehov hvor enn du er i Østfold.

- Vi hjelper ikke bare bedriftene med vikarer, men bidrar gjerne i rekrutteringsprosesser i alle yrkesgrupper. Vi leverer det kundene våre etterspør, forklarer distriktssjef Espen Winås i Manpower Østfold.

Stort nettverk og lang erfaring

Manpower Østfold er en del av Manpower Group og deler nå bygg med blant annet Infotjenester på Grålum. Her har de samlokalisert Østfold-kontorene.

- Vi er seks ansatte totalt, der tre besitter over 60 års erfaring, og de andre tre har lang ledererfaring og kjenner bransjen fra kundens ståsted. Vi har erfaring med å handle vikarer selv, hvordan kunden tenker og hvordan rekrutteringsprosesser foregår i bedrifter, fortsetter kundekonsulent Christian Freiberger.

Mange får fast jobb

Manpower jobber ut fra et sett faste prosedyrer, enten det gjelder rekruttering eller innleie. Alle blir intervjuet og referanser sjekkes før de blir presentert for kunden. I mange tilfeller utføres videointervjuer, som også kan sendes til kunden. De kan gjennomføre personlighetstester og tilpasser gjerne prosessen etter bedriftens ønske.

- For å få seg jobb er det viktig at du har nettverk. Det får våre medarbeidere bygget opp som vikar ute hos bedriftene. Et viktig verktøy videre. En stor andel får også fast jobb, mens noen ønsker nettopp friheten ved å være vikar, legger rådgiver Sissel Andersen til.

De bidrar med bemanning til alle yrker, og er veldig store innen industri.

Gaming på CV-en

Spillerfaring trener positive egenskaper som er overførbare til andre områder, og er relevante for arbeidslivet. Flere studier viser at multiplayerspill som World of Warcraft fremmer blant annet egenskaper som samarbeid, kommunikasjon, språk, organisasjon og ledelse.

- Vi i Manpower er godt rustet til å oversette ferdigheter fra ett område til et annet. Vi har gjort det før; fra militæret til det sivile, fra oljebransje til bygg og anlegg, fra idrett til arbeidsliv, utdypet Morten Strand, som er bemanningskonsulent innen IT og oppvekst.

Blant verdens mest etiske

Manpower har lokalkontorer over hele landet, og hjelper gjerne din bedrift med ansatte også andre steder, mens du kun trenger å forholde deg til din lokale kontakt på Grålum. De er opptatt av å ta godt vare på både oppdragsgivere og medarbeidere.

- Manpower Group fikk toppscore for kultur, ledelse, omdømme og samfunnsansvar da Ethisphere, en organisasjon som jobber for å fremme etisk forretningsdrift over hele verden, rangerte oss blant verdens mest etiske selskap for tiende året på rad. Det er vi veldig stolte av, avslutter senior salgskonsulent Berit Adele Frydenlund med.


Manpower Østfold

Kalnesveien 5
1712 Grålum

916 12 333

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.manpower.no