Nært forhold til kunder og ansatte

OSLO: Ikke alle bemanningsbyråer sender ut gratulasjonsmelding til sine medarbeidere når de har fødselsdag. Det gjør Sikker Bemanning (SIBE).

Daglig leder Tommy Harland understreker viktigheten av å se alle ansatte med samme øyne, enten de er konsulenter eller håndverkere. Her samarbeider han med personalkonsulent Julie Fogge. Bak ser vi personalkonsulent Elizabeth Aas og kontroller Aleksander Polozynski.
Daglig leder Tommy Harland understreker viktigheten av å se alle ansatte med samme øyne, enten de er konsulenter eller håndverkere. Her samarbeider han med personalkonsulent Julie Fogge. Bak ser vi personalkonsulent Elizabeth Aas og kontroller Aleksander Polozynski.

Ikke alle bemanningsbyråer sender ut gratulasjonsmelding til sine medarbeidere når de har fødselsdag. Det gjør Sikker Bemanning (SIBE), fordi de ønsker et nært forhold til alle, enten de er jernbindere eller konsulenter.

Det skaper en lojal arbeidsstokk som leverer gode tjenester.

– Hos oss har alle like stor verdi, enten de jobber i administrasjonen eller er utleid til en av våre kunder. Derfor har vi alltid felles julebord, felles sommeravslutning og andre sosiale sammenkomster. Det bygger en bedriftskultur bestående av interesserte og lojale medarbeidere som alltid ønsker å gjøre en best mulig jobb.

– Vi bryr oss om alle og våre kjerneverdier, som er sunn fornuft og kvalitet, er noe vi forsøker å etterleve i alle ledd. For mange er bemanningsbransjen et steg ut i arbeidslivet, og da er det viktig at vi er opptrer ryddig og følger opp våre medarbeidere, sier daglig leder Tommy Harland i SIBE.

Lange relasjoner

SIBE har i dag flere store entreprenører på kundelisten og kan levere alle typer håndverkere til disse. Det er likevel innen tømring, jernbinding og betongarbeider at etterspørselen er størst. Selskapet ble startet i 2012, men har allerede en rekke langvarige kundeforhold. I 2019 omsatte de tjenester for 120 millioner kroner med et godt resultat på bunnlinjen.

– Vi er glade i lange relasjoner og er stolte av at store entreprenører ønsker det samme med oss. Etterspørselen etter gode håndverkere er stor, og våre kunder vet at vi gjør en grundig jobb før vi leverer tjenestene. Det er viktig å kjenne kundenes behov og indre bedriftskultur for å finne rett person til jobben.


Artikkelen fortsetter under bildene

Bilde 1

Kontrollert vekst

Tommy Harland startet i jobben som daglig leder i november 2019, og sier at virksomheten han leder nå er innen i en omstruktureringsfase.

– Vi ønsker å gå enda sterkere inn i kvalitets- og prosesstyringsarbeidet som skal gjøre selskapet i stand til å etterleve sine verdier og krav på en enda bedre måte. Vi har vært noe preget av voksesmerter og velger å ta et skritt tilbake for å sikre at vi bygger de pilarer vi trenger for å stå stabilt i årene fremover.

– Vi har fortsatt vekstambisjoner, men det skal være en kontrollert og naturlig vekst, slik at vi alltid ivaretar våre grunnverdier. Noe av det viktigste er at våre konsulenter skal ha et tett forhold til våre medarbeidere, slik at de kan levere den beste kompetansen til den enkelte kunde.


Sikker Bemanning AS

Maridalsveien 300
0872 Oslo

22 65 14 05

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.sibe.noKlikk en emneknagg for å lese mer: