Randstad befester posisjonen og vokser

Hjelp med rekruttering blir stadig mer etterspurt hos Randstad. Her får du hjelp til alle typer bemanning, og nyansatte Linda kommer gjerne ut i bedriftene for en uforpliktende prat.

Anne Borgaas, Linda Langaker Orring, Kathinka Bergerud og Ann Mari Matiassen Nygaard bistår gjerne din bedrift, enten det er rekruttering eller annen type bemanning.
Anne Borgaas, Linda Langaker Orring, Kathinka Bergerud og Ann Mari Matiassen Nygaard bistår gjerne din bedrift, enten det er rekruttering eller annen type bemanning.

Hjelp med rekruttering blir stadig mer etterspurt, det merker de også hos Randstad i Østfold. Her får du hjelp til alle typer bemanning, og nyansatte Linda kommer gjerne ut i bedriftene for en uforpliktende prat.

Randstad i Østfold finner du på Glommen Brygge, rett over Kråkerøybrua fra Fredrikstad sentrum. De har bred kompetanse innen bemanning, rekruttering og omstilling, med fokus på industri, lager og produksjon, samt alle stillinger innen administrasjon, regnskap, kundeservice og salg.

Her finner du engasjerte og kunnskapsrike konsulenter med lang erfaring innen bransjen.

Ny ansatt for nye kunder

Nå har de gått fra tre til fire ansatte, og fått Linda Langaker Orring med på laget. Hun skal ha fokus på nye kunder og operere over hele Østfold.

- Jeg har bakgrunn fra både bank- og forsikringsbransjen, der jeg var i 16 år, og to år i reklamebyrå. Der fikk jeg smaken for å jobbe med kunder, og ikke minst reise rundt på kundebesøk. Jeg oppfordrer alle til å ta kontakt, så kommer jeg ut til bedriften for en uforpliktende prat. Vi har mange spennende kandidater i alle sjangere og aldere, forklarer Orring, som kom på plass i høst.

Lokalt og globalt

Det lokale Randstad er en del av et av verdens største bemanningsbyråer; et globalt selskap med sterk ryggrad.

- Jeg trives allerede veldig godt, med gode kolleger med høy kompetanse som har vært her i en årrekke - et kvalitetsstempel i seg selv. 

Satser på rekruttering

I 2019 kom det ny lovgiving om ansettelse. Hovedsakelig sa den at ansatte i bemanningsbyråer skal ha en fast og forutsigbar arbeidstid, samtidig som det fortsatt er lov for alle virksomheter å leie inn når arbeidet er av midlertidig karakter og ved vikariater. 

- Som en naturlig følge av den nye lovgivningen satser vi nå mer på rekruttering og har hjulpet en rekke bedrifter med dette, som du også kan lese om i tidligere saker vi har hatt i magasinet. Dette vil vi også fortsette å satse på, forteller seniorrådgiver Kathinka Bergerud.


Randstad AS

Kråkerøyveien 2
1671 Kråkerøy

400 21 400

www.randstad.noKlikk en emneknagg for å lese mer: