Randstad gjorde kysten litt renere

 De fire ansatte i Randstad Fredrikstad valgte å gjøre kysten vår renere ved å plukke søppel på Hvaler en hel dag, betalt av egen arbeidsgiver.

Ann Mari Matiassen Nygaard, Kathinka Bergerud, Linda Langaker Orring og Anne Borgaas brukte dagen på å plukke søppel på Hvaler.

De fire ansatte i Randstad Fredrikstad valgte å gjøre kysten vår renere ved å plukke søppel på Hvaler en hel dag, betalt av egen arbeidsgiver. Respekt, hjelpe mennesker og bidra til nærmiljøet er viktige verdier for alle ansatte i Randstad.

Randstad i Østfold finner du på Glommen Brygge, rett over Kråkerøybrua fra sentrum av Fredrikstad. De har bred kompetanse innen bemanning, rekruttering og omstilling, med fokus på industri, lager og produksjon, samt alle stillinger innen administrasjon, regnskap, kundeservice og salg.

Her finner du fire engasjerte og kunnskapsrike konsulenter med lang erfaring innen bransjen.

Rydde på Hvaler

Randstad er en del av et av verdens største bemanningsbyråer, et globalt selskap med sterk ryggrad. I Norge har de totalt rundt 160 ansatte, der hver av disse kan bruke en hel arbeidsdag på et godt formål etter eget ønske.

Siden vi er i en situasjon der vi helst ikke skal samles inne, og de fleste sitter på hjemmekontor, syntes vi det passet å bruke dagen på å plukke søppel i strandsonen på Hvaler. Da føler vi at vi slår flere fluer i ett smekk, med å gjøre det fint i vårt eget nærområde og å gi tilbake til lokalmiljøet. Vi er veldig heldige som har en arbeidsgiver som gir oss muligheten til dette. Med det store antallet ansatte i Randstad Norge utgjør dette et anseelig antall timer, forklarer Senior Recruitment Advisor Kathinka Bergerud i Randstad, og oppfordrer samtidig andre lokale bedrifter til å gjøre det samme.

Respekt

Randstad er opptatt av å hjelpe mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør de ved å kombinere kraften i dagens teknologi med sin brennende interesse for mennesker. De kaller det “human forward”.

Det er viktig for oss som jobber her å hjelpe folk. Alle skal behandles likt, uavhengig av bakgrunn, etnisitet, kjønn eller legning. Respekt er viktig. Her hjelper vi folk med å skrive cv og gi råd i en jobbsøkerprosess uten å ta betalt for det. For oss er det viktig at folk lykkes, og at vi finner den rette kandidaten til jobben. Vi får ofte tilbakemeldinger om at folk føler de blir tatt vare på og møtes med respekt. Det er viktig for oss.

Hjelp til rekruttering

Hjelp til rekrutteringsprosessen blir stadig mer etterspurt, det merker de også hos Randstad i Østfold. Her får du hjelp til alle typer bemanning, og de fire ansatte tar gjerne en uforpliktende prat. Hit kan du som arbeidsgiver også ringe om du kun ønsker å rådføre deg angående spørsmål innen bemanning og rekruttering.

Vi satser stadig mer på rekruttering og har hjulpet en rekke bedrifter med dette, som du også kan lese om i tidligere saker vi har hatt i magasinet. Dette vil vi fortsette å satse sterkt på framover, avslutter Bergerud.


Randstad AS

  Kråkerøyveien 2a, 1671 Fredrikstad

  400 21 400

  www.randstad.no

{/show}