Sikrer rett person på rett plass

FREDRIKSTAD: Et partnerskap mellom bedrift og bemanningsbyrå sikrer rett person på rett plass.

Det er en gjeng med godt humør som møter deg hos Jobzone, enten du søker jobb eller ansatte. Fra venstre: Tore Widlund, Eldin David og Per Kristian Johansen.
Det er en gjeng med godt humør som møter deg hos Jobzone, enten du søker jobb eller ansatte. Fra venstre: Tore Widlund, Eldin David og Per Kristian Johansen.

Et partnerskap mellom bedrift og bemanningsbyrå sikrer rett person på rett plass.

Med totalt 50 års erfaring fra bemanningsbransjen tufter Jobzone Østfold sin suksess på nære relasjoner, kvalitet og tillit overfor både bedrift og kandidater. Tett oppfølging har gjort dem best på kundetilfredshet de to siste årene.

Jobzone er én av de tre største bemanningsselskapene i landet. I Østfold har de hovedkontor i kjøpesenteret Torvbyen i Fredrikstad, hvor du treffer daglig leder Per Kristian Johansen og partner Tore Widlund, og avdelingskontor i Askim, hvor du treffer partner Eldin David. En tur innom gir deg garantert godt humør uansett ærend.

Bransjens beste arbeidsgiver

De ser på seg selv som managere for dem som jobber ute, og leverer til alle tjenester, være seg rekruttering til ledergruppen eller sesonghjelp i produksjonen.

– For oss er det viktig å ta alle like seriøst. Vi har som målsetning å være bransjens beste arbeidsgiver og skårer veldig bra på kundetilfredshet. Det virker begge veier; vi tiltrekker oss de beste kandidatene og dermed også de beste kundene, forklarer Johansen.

Mestere fremfor mastere

Bemanningsbyrået øker hvert kvartal, og tar stadig større markedsandeler.

– Det handler om å ha rett person til rett jobb og rett bedrift til denne personen – få type til å passe bedriftens kultur. Selv om utgangspunktet ikke er rekruttering, ender 60 prosent i fast jobb. Vi leverer til alle typer jobber, men prøver å fremheve praktiske fag i enhver sammenheng. Vi har mer bruk for mestere enn mastere, for her er det mangel i bransjen.

Tett oppfølging

Barco Fredrikstad (tidligere Projectiondesign, red. anm.) har benyttet seg av Jobzone de siste syv årene. Hovedfokuset har vært på produksjon, forsendelse, pakking og lagermottak, men også rekrutteringsprosesser. Johansen har skaffet bedriften både innkjøpssjef, optikkdesigner og produksjonssjef. Nå flytter bedriften produksjonen til Belgia, en krevende prosess som strekker seg over 18 måneder. Et puslespill, med behov for både midlertidig hjelp og skaffe nye jobber til de som har blitt overtallige.

– Per Kristian er her ofte og er flink til å følge opp. Kvaliteten på det de leverer er meget høy, forklarer Marthe Falch Pedersen, HR manager i Barco.

– Han kjenner oss så godt, noe som gjør at leveransen går kjapt. Samtidig gjør det oss trygge på hverandre. Vi er ikke alltid enige, og det våger vi å si.Tillit er viktig, og grunnen til at vi har opprettholdt dette partnerskapet i alle disse årene. Barco har en veldig spesiell og god kultur, en stor familie som tar vare på hverandre. Derfor har det vært viktig i disse nedbemanningstider å trå varsomt og ta vare på alle.

– For oss handler det om å behandle alle bra, ta vare på folk og ha tett oppfølging i hele prosessen. Sånn sikrer vi også vårt eget omdømme, avslutter Johansen med.

Tett samarbeid siste syv årene har gjort at HR Manager i Barco, Marthe Falch Pedersen, og Per Kristian Johansen i Jobzone kjenner hverandre godt. Det gjør det enklere å skaffe rett person til rett jobb.


Jobzone Østfold

Brochs gate 7-11
1607 Fredrikstad

414 14 297

www.jobzone.no