- Borg Svakstrøm skaper verdier for Inspiria

GRÅLUM: Inspiria Science Senter inngikk avtale med Nordialog Borg Svakstrøm i Sarpsborg for å skape verdier.

Inspiria Science Senter inngikk avtale med Nordialog Borg Svakstrøm i Sarpsborg for å skape verdier.

- Vi kjøper en tjeneste av fra Borg Svakstrøm, men vi ser på dette som mer enn et vanlig kundeforhold. Ønsket var å skape en relasjon i et prosjekt vi ser langsiktig på, og den relasjonen har blitt som vi tenkte. Nordialog Borg Svakstrøm er en viktig sparringspartner for oss, forteller Gard Endregard, administrerende direktør i Inspiria Science Senter.

High tech

Inspiria science senter er spekket med high tech utstyr og har nøye plukket ut leverandører som kan levere kvalitet.

- Selve installasjonene og utstillingene er det andre leverandører på, men hele IT-systemet er det Nordialog som står bak. Det er nok et litt annerledes og et vanskelig bygg å drifte. Vi har mange løsninger som er det siste innen IT, og vi må ha en leverandør som vet hva som finnes og hva som kommer. Det har hele tiden vært viktig for oss å ha samarbeidspartnere med god kompetanse, og det opplever vi i Nordialog Borg Svakstrøm, forteller Endregard.

Gode løsninger

For å skape et langt og godt samarbeid mener Geir Endregard at ærlighet er grunnleggende.

-Det er helt avgjørende at vi har en ærlighet i samarbeidet. Nordialog sørger for at basisen i infrastrukturen vår er på topp og det er utrolig viktig. Det er også viktig at Nordialog ser og forstår våre behov, sier Endregard som er fornøyd med løsningene som er utarbeidet på Inspiria.

- Vi styrer mye gjennom iPad og det er det Nordialog som står bak. Det trådløse nettverket er også elementer som vi er godt fornøyd med, sier Geir Endregard.