Datatjenesten fornyer seg på alle fronter

HALDEN: Ny hjemmeside, ny reklamefilm og ny grafisk profil. Slik vil Datatjenesten AS fornye seg. 

Ny hjemmeside, ny reklamefilm og ny grafisk profil. Slik vil Datatjenesten AS i Halden fornye seg og bli mer fremoverlente og moderne i uttrykksformen. Kompetansen og servicen skal de utvikle videre, blant annet med ny supporttjeneste for kundene.

- Store nok til å levere, små nok til å bry oss. Det vil fortsatt være slagordet og beskrive hvordan vi er skrudd sammen og ønsker å fremstå. Samtidig har vi som mål å bli mer synlige og aktive i sosiale medier, og følg oss gjerne der, sier markedsansvarlig og kundeansvarlig bedrift, Håkon Ørum Jonassen.

Internasjonale kunder

- Vi har store forventninger til den nye supporttjenesten vår som er tilgjengelig for alle kunder i hele åpningstiden. Kundemassen vokser stadig og antall henvendelser blir flere, derfor var det nødvendig med en forsterket supporttjeneste, sier daglig leder Jørn Fjeldvik.

- Våre kunder etablerer seg også med avdelingskontorer på andre steder, både i Norge og utlandet. Vi har faktisk kunder fra Bodø til Shanghai, som snurrer og går på våre serverparker i Norge og Sverige, og håndteres av vårt supportapparat. Vi ligger tett ved grensen og får stadig flere svenske kunder og har etablert et svensk selskap for å betjene dem. 

Kompetansebedrift

Datatjenesten er faktisk inne i sitt 38. driftsår og har vokst jevnt og trutt siden starten i 1982. Siden den gang har en kombinasjon av nøkternhet og en positiv jungeltelegraf ført til vekst, takket være et godt renommé, basert på gode tjenester, god service og ikke minst et bredt utvalg av produkter og tjenester. Datatjenesten leverer alt en bedrift trenger innen IT-systemer og kommunikasjon.

- Vi ønsker fortsatt å vokse og forsterke oss faglig. Vi er en kompetansebedrift og ønsker å utvikle dette videre. Samtidig skal vi fortsatt være tett på kundene og gjøre IT-hverdagen enkel, sier Jørn Fjeldvik. 

Store og små kunder

Datatjenesten er medlem i Mobit-kjeden, der de passer godt inn med bakgrunnen innenfor både IT og mobiltjenester. Kjedetilknytningen gir Gir kundene våre mange fordeler rundt tilgjengelighet på produkter, kompetanse og effektivitet.

- Vi er en totalleverandør innenfor IT og kan levere alle tjenester. Det er en stor fordel for kunder som ønsker systemer som snakker sammen og fungerer optimalt. Vi kan sy sammen ganske omfattende løsninger for både små og store kunder, sier Jonassen.

Fire produktområder

Datatjenesten har delt sine produkter og tjenester i fire områder:

  • IT-drift, -utstyr og -nettverk
  • Programvare i form av økonomisystemer, lønnssystemer etc.
  • TimePlan, et tid- og ressursplanleggingssystem
  • Telefoni og kommunikasjon.

Effektiv løsning

- Vi ønsker å trekke frem TimePlan, som gjør oss litt unike som totalleverandør i vår bransje. Datatjenesten er norsk eneforhandler av dette tid- og ressursplanleggingssystemet med hovedkontor i Danmark, som mange store bedrifter med skiftordninger og omfattende vaktsystemer bruker i dag, blant annet Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels, Plantasjen, NetOnNet og nå i år Felleskjøpet. Systemet sørger at vaktlister kan følges, og at funksjoner alltid er bemannet selv om det blir sykefravær eller andre komplikasjoner. Det er et arbeidsbesparende system med tett integrasjon mot lønnssystemer og arbeidsavtaler, sier Fjeldvik.

Han legger til at de gjerne demonstrerer TimePlans mange fordeler for de som er interesserte. Det er dessuten mer å lese om fordelene på datatjenesten.no/timeregistrering.

- Datatjenesten prioriterer alltid kundens behov, og vi jobber kontinuerlig med kompetanseheving for våre fremoverlente og blide medarbeidere, avslutter Jørn Fjeldvik med.