Endelig fullverdig Ricoh-forhandler

SARPSBORG: Frankering & Kopiservice har fått status som fullverdig forhandler av Ricoh. Det betyr et enda større apparat i ryggen til beste for kundene.

Ole Anders Tønsberg
Ole Anders Tønsberg

Frankering & Kopiservice har fått status som fullverdig forhandler av Ricoh. Det betyr et enda større apparat i ryggen til beste for kundene.

– Vi har blitt betydelig forsterket med tanke på organisasjonen vi er en del av og kompetansen vi har til rådighet. Ricoh Norge er en større enhet og har et mye større apparat enn vår tidligere leverandør av multifunksjonsmaskiner. Vi lover likevel å fortsette med den lokale servicen vi er kjent for og vil levere samme kvalitet som før. Nå kan vi imidlertid gjøre det under den riktige fanen, som fullverdig forhandler, sier daglig leder Dag Christoffersen.

Ricoh-skolen

– Vi kommer forsterket ut på kompetanse og kjennskap til de løsningene vi leverer. Det er aldri feil å komme inn i familien og nyte godt av samarbeid og kunnskap. De vi ansetter i fremtiden vil måtte gå gjennom Ricoh-skolen og lære alt om maskiner og løsninger. Frankering & Kopiservice blir profesjonalisert i alle ledd, sier Ole Anders Tønsberg.

Høyere nivå

Det representerer en investering å bli en del av Ricoh-systemet i Norge. Dag Christoffersen synes likevel det er fornuftig å satse på dette, så lenge det er til fordel for kundene.

– Kundene har reagert positivt på nyheten om at vi nå har full tilgang til alle produkter, løsninger og alt Ricoh kan bidra med. Rent teknisk er vi nå på et høyere nivå, som gjør oss i stand til å levere bedre tjenester. Vi blir bedre på alle områder, noe som er helt nødvendig i dagens digitale verden. I dag kan hvem som helst søke opp informasjon, og da er det en fordel om vi kan enda litt mer enn dette.


AS Frankering & Kopiservice

Skjoldens vei 9 - Klokkergården
1711 Sarpsborg

69 97 22 00

www.frankkopi.noKlikk en emneknagg for å lese mer: