Komplett leverandør av kommunikasjon

Sammen med søsterselskapet Selectit er Telehuset en komplett leverandør av kommunikasjon.

Telehuset har en sterk posisjon innenfor mobile telekommunikasjonsløsninger. Sammen med søsterselskapet Selectit er de i sterk vekst og har blitt en komplett leverandør av tele og it for bedriftsmarkedet i Østfold og Follo.

- Vår styrke er den lokale tilhørigheten i store deler av regionen. Telehuset og Selectit tar foreløpig utgangspunkt i våre to avdelinger i Moss og Fredrikstad. Derfra dekker vi det meste av fylket, pluss Follo-regionen. Vi har planer om å utvikle oss videre på Østlandet, men ønsker å ta et skritt om gangen, sier daglig leder Morgan Pettersen.

Han har erfaring fra bransjen siden 1996 og lar også kundene dra nytte av kompetansen og hans omfattende nettverk.

Totalleverandør

Telehuset har alltid stått sterkt blant små og mellomstore bedrifter. Det gjør de fortsatt, men i dag betjener de også store, nasjonale kunder og har dedikerte medarbeidere som dekker ulike krav og behov hus disse.

- Telehuset har alltid vært et sterkt merkenavn, og det er ikke uten grunn. Nå er vi imidlertid langt bredere i produkter og tjenester og kan trygt kalle oss totalleverandør innenfor intern og ekstern kommunikasjon. Gjennom Telehuset og søsterselskapet Selectit tilbyr vi det markedet trenger, enten det er it, mobile bedriftsløsninger, maskinvare eller skyløsninger. Vi sørger for at løsninger og utstyr er tilpasset hverandre slik at de kan fungere optimalt i hverdagen, sier Pettersen.

Bred kompetanse

Telehuset har også lang erfaring med mer tradisjonelle og lokale serverløsninger.

- Mange kunder ønsker fortsatt slike løsninger, da de vil ha kontroll i eget hus. Andre igjen vil kun ha asp- eller nettskyløsninger. Behovene varierer, men det avgjørende er at vi kan tilby gode løsninger uansett hva kunden velger. Vi gir også våre råd i slike situasjoner, da vi vil at kunden tar et korrekt valg for deres fremtidige behov. Våre medarbeidere har bred kompetanse innenfor alle felter, og vi er gode på å benytte tilpasset kompetanse til ethvert behov. Vi er dessuten tilgjengelige og folk får tak i oss når de trenger det, og ikke bare når det passer oss.

Stor aktør

Via nettbutikk tilbyr Telehuset også kontorrekvisita, noe som har blitt populært. I tillegg er bedriftens 16 ansatte på farta stort sett hver eneste dag i regionen, noe som bidrar til at selskapet viser fremgang. I 2013 omsatte de for 40 millioner kroner og er nå å anse som en stor aktør i telekom-bransjen i Østfold. Konkurransen er knivskarp og bare de beste lykkes over tid.

- Derfor sørger vi for hele tiden å utvikle kompetanse hos våre medarbeidere. Det handler nærmest om et evigvarende løp med kurs, sertifiseringer og generelle oppdateringer. Vi er nødt til å følge med og være helt i front for å kunne gi våre kunder det beste fra den tekniske utviklingen.