Mobit bidrar til en bedre arbeidshverdag

Mobit Fredrikstad tilbyr en særegen kombinasjon av lokal tilhørighet med styrken til en stor merkevarekjede.

– Den gode dialogen mellom oss og kundene har gjort at vi har funnet løsninger som alle er fornøyde med, sier Erland Pettersen.
– Den gode dialogen mellom oss og kundene har gjort at vi har funnet løsninger som alle er fornøyde med, sier Erland Pettersen.

– Vi har vært så heldig å kunne hjelpe våre kunder til å få en bedre arbeidshverdag.

I sine lokaler sentralt i Dikeveien mellom Sarpsborg og Fredrikstad leverer Mobit Fredrikstad komplette mobil- og IT-løsninger til bedriftsmarkedet. Her er kundeservice viktig, og kombinasjonen av lokal tilstedeværelse og digital tilgjengelighet har vist seg å være en vinnende kombinasjon. De er opptatt av å kunne være tilgjengelig for sine kunder, og at det ikke er noen motsetning i å være til stede både fysisk og digitalt.

Fikser på dagen

– Mange av våre tjenester er digitale og krever derfor ingen fysisk nærhet til kundene, men til den kundekretsen vi arbeider med – hovedsakelig små og mellomstore bedrifter - utgjør den fysiske tilgjengeligheten en stor forskjell. Vi har ofte kunder som har behov for å erstatte utstyr som mobiltelefon, WiFi ruter eller sim-kort på dagen, og det kan vi ordne, forteller daglig leder i Mobit Fredrikstad Erland Pettersen.

Lokal tilhørighet

Mobit Fredrikstad tilbyr en særegen kombinasjon av lokal tilhørighet og tilpasning, med tryggheten av å være del av en stabil merkevarekjede. Avdelingen i Fredrikstad er del et stort nettverk av forhandlere under Mobit Norge AS.

– Vi er først og fremst en totalleverandør av mobil- og IT løsninger. Det vil si at våre ansatte sitter på kompetansen til å sette sammen optimale IT løsninger for små og mellomstore bedrifter. Denne kompetansen handler om alt fra veiledning i ulike software-programmer og valg av enkeltprodukter, til å sette opp komplette driftsløsninger for hele virksomheten, kan Pettersen fortelle.

Alternative løsninger

I tillegg til å føre internasjonale merkevarer som Apple, Samsung, Microsoft, Lenovo og HP - noe som gir Mobit Fredrikstad en unik bredde i sitt sortiment - inngikk de i januar 2021 en avtale med teleoperatøren Nortel Norge. Kombinert med at Mobit allerede leverer tjenester fra Telenor og Telia, gir det kunden mulighet til å velge i ulike operatørløsninger, helt etter behov.

Kunden er alltid viktigst

2020 var et år med forandringer i bruk og vaner, og i overgangen til flere og større digitale plattformer har Mobit Fredrikstad kunnet bistå sine kunder. Tilpassede løsninger for hjemmekontor og videokonferanser og driftssikker teknologi med maksimal tilgjengelighet fra anerkjente merkevarer, er eksempler på nettopp dette.

– Vi har forstått at vår situasjon har vært ganske unik, både fordi vi har kunnet drive så godt som upåvirket av myndighetenes restriksjoner, men også på grunn av våre produkter, tjenester og kompetanse, forteller den daglige lederen med lang erfaring i bransjen.

Finansieringsløsninger

Han er opptatt av at de ikke skal sko seg på andres utfordringer, men heller samarbeide med kundene for å sammen finne de beste løsningene.

– Den gode dialogen mellom oss og kundene har gjort at vi har funnet løsninger som alle er fornøyde med, utfyller han.

Med beliggenheten sentralt i Dikeveien har de kunnet levere mobiltelefoner, hodetelefoner og web-kameraer på dagen. I tillegg tilbyr de ulike former for finansieringsløsninger, blant annet leasing, som kan være aktuelt for å få oppdatert utstyr og forutsigbar drift. 

Komplette løsninger

Deres konsulenttjenester er en del av driften som er aktuell for bedriftsmarkedet. Enten du trenger råd til bruk av enkle programmer eller å flytte den daglige driften inn på digitale plattformer.

Mobit control, Origo Business Cloud og Telenor mPort er bare noen eksempler på tjenester Mobit Fredrikstad tilbyr, som gir din bedrift kontroll over kostnader tilknyttet din mobil- og PC-park. Tjenestene gir deg blant annet oversikt over forbruk og effektiviserer digitale arbeids- og forretningsprosesser igjennom skylagring.

 Se mobit.no eller ta dirkete kontakt med Mobit Fredrikstad for å finne en løsning som passer din bedrifts behov.


Mobit Fredrikstad

  Dikeveien 32, 1661 Rolvøsy

  69 33 00 33

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.mobit.no

{/show}