Nå kan du med datakasse åpne nettbutikk

Driver du butikk og har datakasseløsning fra Frankering & Kopiservice? Da kan du enkelt etablere en nettbutikk som kan øke omsetningen din betydelig. Hobbyhjørnet i Askim skryter av løsningen.

Driver du butikk og har datakasseløsning fra Frankering & Kopiservice? Da kan du enkelt etablere en nettbutikk som kan øke omsetningen din betydelig. Hobbyhjørnet i Askim skryter av løsningen.

Hobbyhjørnet har 14.000 til 18.000 varelinjer totalt, og ca. 12.000 av dem på nettet.

– Da vi valgte vår kasseløsning fra Frankering & Kopiservice for to år siden passet vi på å få med denne funksjonaliteten i kassa. Vi planla nettbutikk fra starten og lanserte denne for snart to år siden. Da var det enkelt å synkronisere med både kasse og lager, slik at vi fikk en velfungerende nettbutikk, sier Roger Eibakk som eier Hobbyhjørnet AS sammen med kona Merete.

Han legger til at alt har fungert som planlagt fra første stund.

Landsdekkende

Ekteparet startet sin virksomhet i kjøpesenteret Morenen for 12 år siden.

– Nå har vi flyttet til Askim. En fysisk butikk kombinert med nettbutikk fungerer bra. Vi opplever at mange kunder handler direkte på nett, mens andre igjen er innom nettet, ser på varer, finner det de ønsker og besøker oss i butikken etterpå. Nettløsningen har gjort at vi nå har kunder over hele landet og ikke bare lokalt, men butikken i Askim er fortsatt hovedgeskjeften, sier Eibakk.

God service

De kjente ikke til Frankering & Kopiservice fra før, men er glad de valgte deres løsning for to år siden.

– Vi vurderte en rekke løsninger, men representantene fra Frankering & Kopiservice imponerte med kunnskap og serviceinnstilling. Den har de beholdt også etter handelen. Jens Kristian Paulsen på teknisk avdeling er kjempegod til å se løsninger og forklare oss. Han skjønner saken fra vårt ståsted og ser sammenhenger.

Hjelper deg

Løsningen som Hobbyhjørnet forteller om er enkel å skaffe seg.

– Har du et kassaapparat fra oss kan du enten implementere en nettløsning levert av et eksternt firma, eller bruke de malene vi tilbyr, noe som er en svært enkel og rimelig løsning. Du kan få dem nøyaktig som du vil, og vi hjelper brukerne hele veien til nettbutikken er oppe og går. Vi vet at mange butikkeiere tenker på nettbutikk, men er usikre på hvordan de skal løse det og hva det koster. Ring oss, så fikser vi det raskt og rimelig, sier salgssjef Ole Anders Tønsberg hos Frankering & Kopiservice.


 {snippet frankkopi}