Nortel gir deg det du trenger til lavere pris

Den norske mobiloperatøren Nortel har allerede markert seg som en av de mest kostnadseffektive på markedet.

Borg ComIT er en av markedets ledende leverandører at møteromsteknologi. Der får du alt du trenger innen lyd, bilde og møterom. Borg ComIT prosjekterer og skreddersyr løsninger tilpasset dine behov. Det kan være alt fra å bygge opp komplette møterom til å installere utstyr til videokonferanser og lydanlegg til mindre møterom og store saler.

Den norske mobiloperatøren Nortel har allerede markert seg som en av de mest kostnadseffektive på markedet. – Nortel leverer via Telenornettet de samme tjenester som andre, men til lavere pris. Dette er perfekt for små og mellomstore bedrifter, sier daglig leder Trond Fjelle i Borg ComIT i Sarpsborg.

Som medlem av Mobit-kjeden leverer Borg ComIT tjenester fra Nortel, som av mange er ansett som den mest kostnadseffektive leverandøren i bransjen. Ikke minst fordi de leverer en kundeservice som går utenpå de fleste konkurrenter. Nortel opererer med en svartid på 30 sekunder og har i tillegg en effektiv chat-tjeneste. Det passer godt sammen med Borg ComIT som er minst like opptatt av dette.

Gir tilpasset tilbud

- Vi er en stor gjeng som drar i sammen ende av tauet og som har samme syn på kundeservice. Vi har korte beslutningsveier og en teknisk avdeling som samarbeider tett med salgsavdelingen. Dette kommer våre kunder til gode og gjør at vi kan gi et tilpasset og riktig tilbud til hver enkelt kunde, sier bedriftskonsulent Christian Wevle.

4 000 bedriftskunder

Nortel har på kort tid etablert seg som en tydelig utfordrer i det norske telemarkedet, med over 4 000 bedriftskunder. Selskapet ble etablert av telegrunder Christian Pritchard og har etablert en sterk organisasjon med kontorer og representasjon i Ålesund, Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Stavanger.

Tilgang til 5G-nettet

Nortel tilbyr samme dekning som Telenor, som har verdens raskeste mobilnett ifølge Ookla, som er en av markedets mest benyttede hastighetstester for mobilnett. Med Nortel kan du også ringe via Wifi, selv uten mobildekning og du kan snakke og surfe samtidig med full HD-lyd og god dekning både ute og inne. Etter at Telenor har åpnet sitt 5G-nett i enkelte områder, er dette også tilgjengelig for Nortels kunder.

Samme kvalitet som Telenor

 - Vi synes det er perfekt å kunne tilby både eksisterende og nye kunder en løsning som ikke bare gir alle funksjoner man vanligvis bruker via et mobilnett, men som gjør det til en mye lavere pris. Her er det faktisk mye å spare for mange bedrifter. Tar man kontakt med oss, regner vi gjerne ut hva det beløper seg til, sier bedriftskonsulent Henrik Martinsen. Han understreker fordelen med å bruke Nortel. – De leverer ikke litt perifere tjenester man sjelden har behov for og som gjerne fordyrer løsningen. Gjennom Nortel får kunden de tjenestene man trenger med topp kvalitet til lavere pris. Telenor har forsikret Nortel om at kvaliteten de leverer til operatøren er den samme de selv leverer til markedet. Som følge av at alle Nortel-kunder har full Telenordekning, har de også tilgang til samme sikkerhetsløsninger i mobilnettet.

- Nylig har alle Nortel-kunder som en av de første i verden fått et nytt og avansert sikkerhetssystem som betraktelig reduserer forekomsten av svindelanrop.

Nært kundeforhold

Borg ComIT flyttet fra Hafslund til Tunejordet for drøyt to år siden, etter at 10 ansatte hadde kjøpt ut denne delen av virksomheten fra tidligere Borg Svakstrøm. Selskapet har fortsatt samme 10 eiere, men har dessuten ytterligere tre ansatte. De har valgt å bruke ressursene mot markedet gjennom salg og teknisk avdeling, mens administrasjonen i dag kun består av en kontoransatt.

- Vi har etablert en kultur der vi ønsker et nært forhold til kunden, som gjerne kan stikke innom oss på Tunejordet i Sarpsborg. Her har vi også utsalg av produkter man ofte trenger raskt, både sim-kort, ladere og annet utstyr.


Firmanavn

  Ordfører Thorbjørnsesn vei 3, 1711 Sarpsborg

  69 12 77 77

  www.borgcomit.no

{/show}