Nytt navn – samme gode service

Tidligere sto det Techstep på den røde teglstensveggen på Rolvsøy. Nå står det Mobit, men det er samme mennesker og samme service!

Tidligere sto det Techstep på den røde teglstensveggen i Dikeveien på Rolvsøy. Nå står det Mobit, men det er mange av de samme menneskene og, ikke minst samme gode service, som er kjennetegnet på it- og mobilleverandøren.

Årsaken til dette er egentlig ikke et navnebytte på den tidligere leietakeren, men at Østfold har fått sin egen Mobit-avdelingen gjennom Mobit Fredrikstad, som har overtatt samtlige kunder i SMB-segmentet i Østfold fra Techstep.

Børsnoterte Techstep retter nå i stedet alt fokus mot å serve storkundemarkedet - mens Mobit Norge skal bli den største og beste aktøren for kunder i smb-segmentet!

Skal bli enda bedre

- Det som er viktig for våre kunder er at de vil oppleve oss som en nær leverandør med fokus på våre kunder, enten de har to eller to hundre ansatte. Vi er til stede i nærmiljøet, og har ambisjoner om å bli enda bedre på kundebehandling og rådgivning for en voksende kundegruppe. Vi vil opprettholde et lager, for at kunder skal ha mulighet for å få utstyr når de har behov. Vi har allerede fått gode tilbakemeldinger fra små- og mellomstore bedrifter som setter pris på vår nærhet og evne til å finne løsninger, sier daglig leder i Mobit Fredrikstad Erland Pettersen.

Bred kompetanse

Avdelingen i Fredrikstad er den eneste fullverdige Mobit-forhandleren i Østfold og er eid av Mobit Helsfyr og Mobit Holbergsplass i Oslo. Selve Mobit-kjeden er et resultat av sammenslåinger av Telering, Telehuset, Mobildata, Comunit og Nordialog. Det er med andre ord samlet en unik kompetansebredde innenfor kjedeveggene. Dette er en kompetanse kundene i hele Østfold kan nyte godt av gjennom sin lokale leverandør i Fredrikstad.

Telenor og Telia-løsninger

- Vi satser på å rekruttere flere medarbeidere i fremtiden og kommer ikke til å legge begrensninger på kundens størrelse. Vi kan håndtere både små, mellomstore og store bedrifter på samme profesjonelle måte, sier mobilansvarlig Roald Pettersen. Han legger til at alle ansatte er tidligere ansatte i Techstep, slik at de kjenner store deler av kundemassen godt, både på it og mobil.

- Kundene er opptatt av å ha en profesjonell leverandør og et profesjonelt bedriftssenter å forholde seg til. Mobit kan nå sette opp løsninger både med Telenor og Telia som operatør og kan håndtere både mobil- og it-løsninger som en totalleverandør for kundene. Leverer alt fra utstyr, telefoner og tjenester til rådgivning og nødvendig opplæring. Det viktigste for oss er at kunden skal bruke minst mulig tid på mobil og it og heller konsentrere seg om egen virksomhet.

Som profesjonelt bedriftssenter kan vi ta oppgaven som it-avdeling for bedriftene og inngå fornuftige bindingsavtaler.

Leverer hele pakken

Mange av dagens Mobit-kunder har vært kunder hos de samme personene siden Telenor Telehuset og Nordialog opererte i nærmiljøet. Det viser at kundeforhold er personbasert og det er Roald Pettersen glad for.

– Vi har lyst til å jobbe nært kundene, slik vi også har gjort tidligere. Vil være en pålitelig og tilstedeværende forhandler og samarbeidspartner. Alle kan i dag kjøpe telefoner over alt, men for oss er det viktig å kunne levere hele pakken og ta ansvar for den. Tjenester og løsninger tilpasset den enkelte bedrift er vår spesialkompetanse.

Størst i landet

I dag er det mer enn 30 forhandlere som bærer Mobit-navnet over hele Norge. Det finnes i dag nærmere 100 Mobit-medlemmer, og Mobit er dermed den største forhandlerkjeden innen mobil og IT til smb-markedet. Kjeden har cirka 400 ansatte fordelt over hele landet. Samlet omsetning i 2017 var over to milliarder kroner. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.


Dette leverer Mobit Fredrikstad

Drift & Mobilitet

Gjennom totalkonseptet Drift & Mobilitet sørger vi for at teknologien funker som den skal. Imens kan du konsentrere deg om det du kan best, nemlig jobben din. Drift & Mobilitet handler om maksimal tilgjengelighet, høy sikkerhet, kostnadskontroll og ett kontaktpunkt. Alt fra én leverandør.

Mobiltelefoner

Mobit leverer det aller meste av mobilutstyr fra ledende produsenter, blant annet Apple, Samsung og Huawei. I tillegg til mobiltelefoner leverer vi selvsagt nettbrett, hodesett, og annet tilbehør. Utvalget av mobiltelefoner og utstyr gjøres tilgjengelig i en nettbutikk skreddersydd bedriftens krav om utvalg. Vi er både rådgiver og distributør som syr sammen utstyrspakker tilpasset din bedrifts ønsker og behov.

Mobiltjenester

Mobits forhandlere har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger. Vi representerer Telia og Telenor på operatørsiden og de største merkevareprodusentene innen mobiltelefoner og utstyr. Vår hverdag består i å bidra til at mobile enheter og løsninger kan bidra til økt samhandling og bedre kundeopplevelse for deg og dine samarbeidspartnere. Vi leverer alt fra de enkleste telefonene til de mest avanserte kommunikasjonsløsningene – alt avhengig av ditt behov.

IT hardware

Våre selgere har høy kompetanse på PC, skjermer, tilbehør, skrivere og det som trengs av teknologi til kontor og møterom. Blant våre leverandører finner du solide merker som Apple, HP, Lenovo og Samsung. Vi leverer helst maskinene ferdig satt opp med de seneste oppdateringene, Office, epost, antivirus og backup, samt klare for våre driftstjenester. Med en driftsavtale er du blant annet sikret at maskinen alltid har de seneste sikkerhetsoppdateringer og at backup fungerer som den skal.

Skytjenester

Microsoft Office 365 sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender, Teams (Skype for Business) og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Vi kaller det markedets beste skytjeneste!

Solar Winds

  • Sikring av oppetid, produksjon, endepunkt og sensitive data.
  • Drift med overvåking og varsling innenfor reaktiv, proaktiv og automatisert drift.
  • Automatisert feilretting.
  • Mulighet for gjenoppretting av filer, dokumenter, produktivitet eller drift
  • Sikker og trygg tilgang til data gjennom avanserte arkivering- og samhandlings- løsninger
  • «Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri!»


Mobit

Dikeveien 32
1661 Rolvsøy

69 33 00 33

www.mobit.noKlikk en emneknagg for å lese mer: