På tide å satse på datakasse

- En datakasse har mange fordeler. I stedet for å bruke tusener ekstra på regnskapsføreren din kan en datakasse sende ferdige filer direkte til regnskapsprogrammet.

- En datakasse har mange fordeler. I stedet for å bruke tusener ekstra på regnskapsføreren din kan en datakasse sende ferdige filer direkte til regnskapsprogrammet.Dette sparer du penger på, sier salgsansvarlig Nils-Jørgen Olsen hos As Frankering & Kopiservice.

I disse dager har bedriften distribuert en DM til virksomheter i Østfold, og sjelden har det vært mer lønnsomt å investere i en moderne og fremtidsrettet kassaløsning enn akkurat nå.

- Bestiller du innen 1. november får du med kassaskuff, printer og skanner til en verdi av nærmere 5 000 kroner på kjøpet. Bedre avtale enn dette skal du lete etter, sier Olsen.

Frankering & Kopiservice har vært i bransjen i mer enn 25 år og har bransjens beste kundeservice som sin ledestjerne. Produktene og løsningene de leverer er markedsledende i dag.

Lurt å bytte nå

- Vi leverer systemer for alle, enten det er store bedrifter eller kiosken på hjørnet. Felles for alle som håndterer kontanter er at de må ha et godkjent kassasystem. Selv om det foreløpig ikke er påkrevd gjennom loven å bruke en datakasse som lagrer alle personallister og øvrige dokumenter, vil kravet komme og da kan det være lurt å bytte like gjerne først som sist.

Forutsigbar kostnad

Frankering & Kopiservice tilbyr populære leieavtaler for sine kassaløsninger. Med dagens rente betyr det at det knapt koster penger å leie utstyret, framfor å kjøpe. I tillegg slipper man å ta kostnadene over investeringsbudsjettet, men kan bruke driftsbudsjettet og ha en forutsigbar kostnad hver måned.

 


AS Frankering & Kopiservice

Skjoldens vei 9 - Klokkergården
1711 Sarpsborg

69 97 22 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.frankkopi.noKlikk en emneknagg for å lese mer: