Romerike bredbånd blir VEV og leverer både strøm, internett og TV

Romerike Bredbånd har slått seg sammen med Høland og Setskog Elverk og tilbyr nå bredbånd, fiberutbygging, kraftsalg og -tjenester gjennom det nye selskapet VEV Romerike.

Roar Olsen og Tove Blakseth, kundesenterleder forteller om fordelene ved å være med i kundeklubben.
Roar Olsen og Tove Blakseth, kundesenterleder forteller om fordelene ved å være med i kundeklubben.

Romerike Bredbånd har slått seg sammen med Høland og Setskog Elverk og tilbyr nå bredbånd, fiberutbygging, kraftsalg og -tjenester gjennom det nye selskapet VEV Romerike.

VEV er tidlig ute med å tilby bredbånd og tv-abonnement i kombinasjon med strømabonnement. Med sammenslåingen kan de nå gi et enda bredere tilbud til kundene.

– Det er ikke så vanlig med denne kombinasjonen, og den er spennende. Vi ser klart fordelen av å kombinere tjenestene for å gi kundene et bedre og mer helhetlig tilbud og kan nå tilby hele Romerike rimelig strøm og også bredbånd til store deler av området. Vi er et godt og trygt valg i en litt uoversiktlig bransje med mange lokketilbud som ikke alltid er så bra for kunden i lengden, forklarer daglig leder Roar Olsen.

Nye lokaler

Bedriften, som for tiden teller 20 ansatte, skal om kort tid flytte til nye lokaler, sentralt beliggende i Industriveien på Løken.

– Vi ser for oss en vekst i antall kunder og da antagelig også i antall ansatte på sikt. Det skal uansett bli godt å komme inn i helt nye lokaler. Ved å slå sammen ressursene i bedrifter med lang og bred erfaring og stor kunnskap på sine områder blir organisasjonen mer effektiv og kan gi et enda bedre tilbud til våre kunder.

Stabilt bredbånd og fiberutbygging

VEV Romerike leverer raskt og stabilt internett til kunder på Romerike. I tillegg jobber de kontinuerlig med utbygging av fibernettet i kommunene Aurskog-Høland og Lillestrøm. I tillegg tilbyr de Get, ifølge dem Norges beste og mest fleksible TV-tilbud, til alle sine fiberkunder.

– Vi har også en kundeklubb med foreløpig 1 000 medlemmer som gir unike og gode fordeler. Er du medlem her får du også Dagbladet+ på kjøpet.

Vevd sammen med lokalsamfunnet

Valget av navnet VEV kom naturlig ut fra beliggenhet og kombinasjonen av alt de kan tilby.

– Mye av det vi leverer er kabler, strøm, fiber og tjenester. Alt henger sammen og kan flettes sammen som en god vev. Samtidig er vi ute på bygda, der naturen og vekstene har sine røtter som lager sin vev. Alt vi driver med har røtter i denne bygda og vever sammen oss, det vi driver med og bygda - og så er det jo et kort og greit navn som klinger bra.


VEV Romerike

Industriveien 4
1960 Løken

63 85 47 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.vevromerike.noKlikk en emneknagg for å lese mer: