Satser på digitale skilt

SARPSBORG: Digitale skilt med integrert programvare kan brukes til reklame, informasjon, kommunikasjon eller underholdning. Stadig flere ønsker slike løsninger, og nå tilbyr AS Frankering & Kopiservice i Sarpsborg skilt i alle kategorier.

Per Stian Larsen er nyansatt ved AS Frankering & Kopiservice og har spisskompetanse på digitale skiltløsninger, mens Bengt Boquist er country manager i BenQ Nordic AB.

Digitale skilt med integrert programvare kan brukes til reklame, informasjon, kommunikasjon eller underholdning. Stadig flere ønsker slike løsninger, og nå tilbyr AS Frankering & Kopiservice i Sarpsborg skilt i alle kategorier.

– Som alternativ til en tv-skjerm i møterommet er denne løsningen ideell, forteller Per Stian Larsen, som er nyansatt i selskapet og har kompetanse på digital skilting.

– Skjermer med programvare har mange fordeler. For det første slipper man tv-lisensen, de er konstruert for å stå på hele tiden og har en helt annen standard og kvalitet enn en vanlig pc-skjerm, for eksempel. Flere skjermer kan også bygges sammen til større flater.

Nye produkter

AS Frankering & Kopiservice er en selvstendig leverandør og kan levere løsninger fra de fleste produsenter. De har likevel valgt å sette hovedfokus på skjermene fra BenQ.

– Det er på grunn av en helhetsvurdering, der vi har sett på pris, kvalitet, muligheter og så videre, sier Ole Anders Tønsberg. Han legger til at sarpsborgbedriften som engang var store på frankeringsmaskiner kontinuerlig er på jakt etter nye produkter for å utvikle virksomheten videre.

Best på service

– Uansett hva vi selger er det vår helt spesielle service og ettermarkedstjenester som skiller oss fra konkurrentene. Vi stiller opp når kundene krever det, uansett hvilken løsning de har kjøpt hos oss eller andre, for den saks skyld. Den siste tiden har mange valgt å kjøpe på nett, men når noe skjer, og det gjør det som regel, ringer de oss. Vi forsøker å hjelpe så langt vi kan, men vi har få deler til merker som ofte kan være ukjente. Dermed kan man komme opp i problemer i en liten krisesituasjon, for eksempel hvis et kassaapparat streiker. Flere andre butikker sender kunder til oss for å kjøpe toner eller andre deler, fordi de ikke har eget serviceapparat. Vi velger å hjelpe alle, enten de er private eller bedrifter. Derfor, er man kunde hos AS Frankering & Kopiservice garanterer vi den beste service og raske reparasjoner, sier Dag Christoffersen.


AS Frankering & Kopiservice

Klokkergården
Skjoldens vei 9
1711 Sarpsborg

69 97 22 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.