Viken Fiber leverer skreddersydde løsninger til alle bedrifter på Romerike

– Enten du har en liten frisørvirksomhet, et komplisert produksjonsbygg eller et omfattende lager, finner vi en skreddersydd løsning for deg.

Tonje Tvedt Trovatn, salgskoordinator bedrift og Stian Jensen, senior bedriftsrådgiver er klare til å gi hele Romerike superraskt internett og sikre bedriftsløsninger.

Alle kunder er like viktige for oss, sier senior bedriftsrådgiver Stian Jensen i Viken Fiber.

Fleksibilitet og tilgjengelighet har alltid vært et nøkkelord for Viken Fiber, og kundene har virkelig satt pris på det.

– Jeg fikk kontakt med en bedrift som hadde ringt en av våre konkurrenter, men bare fått snakke med et sentralbord. Da han ringte oss, reiste vi ut på bedriftsbesøk, slo av en prat og la frem ulike løsninger på deres behov. Det falt i veldig god jord, og bedriften har nå vært kunde i mange år. Vi er veldig fleksible på det området, og det er like viktig for oss med ett kundebesøk, for å kunne se lokaler og beliggenhet med egne øyne. På den måten kan vi skreddersy en optimal løsning, sier bedriftsrådgiver Håkon Norberg Pedersen.

Lynrask tilgang til nett

I tillegg til god kundebehandling er selvfølgelig selve produktet og tjenesten avgjørende. Derfor omfatter Viken Fiber sitt tilbud en imponerende kombinasjon av høy hastighet, allsidig funksjonalitet og overlegen stabilitet. For bedrifter tilbyr de en dedikert fiberforbindelse til nettet, med muligheten for imponerende hastigheter på opptil 10 gigabit per sekund. Dette gir bedriften, ikke bare lynrask tilgang til internett, men også fleksibilitet ved å kunne oppgradere hastigheten etter behov. Prismodellen er enkel og forutsigbar for bedriftene, med en fast, månedlig pris uavhengig av bruken.  Løsningen åpner også for tilgang til tv-tjenester, slik at bedriften kan dra nytte av en bredere underholdnings- og informasjonstilgang.

Lokalt og tilgjengelig for deg ​

Med kontorer strategisk plassert over hele Østlandet og med ansatte som er kjent med de lokale områdene, tilbyr Viken Fiber en dedikert kontaktperson som vil følge deg gjennom hele leveranseprosessen. Dette betyr at du vil ha en personlig støtte fra noen som ikke bare er kjent med tjenestene, men også med de spesifikke behovene og utfordringene i ditt geografiske område. Målsettingen er å sikre at kundeopplevelsen din er enkel og trygg.

– Du er velkommen til å kontakte oss når som helst med eventuelle spørsmål eller problemstillinger du måtte ha. ​

Skreddersydde og pålitelige løsninger ​

– Vi skreddersyr løsninger og vi holder alltid det vi lover. Alle løsninger vi tilbyr er gode, men bedrifter har ulike behov, og derfor ser vi gjerne på plantegninger og reiser ut på besøk. Deretter skisserer vi en løsning, gjerne i samarbeid med en av teknikerne hos Altibox, slik at hver enkelt kunde blir fornøyd. Noen ganger dreier det seg om en frisør som skal ha et eget nettverk til driften og et gjestenettverk til bruk for kundene. Andre gganger er det et lagerbygg på 20 000 kvadratmeter som trenger god spredning på signalene. Uansett tilbyr vi samme god opplevelse og service, sier Stian Jensen.

På Romerike vil Viken Fiber, som din lokale Altibox-leverandør, tilby et komplett og konkurransedyktig sett av tjenester for internett, tv og telefon som garantert vil gi deg gode kundeopplevelser.

Ingen store kostnader

Nettselskapet investerer stort for å bygge kritisk infrastruktur og levere Altibox-tjenester til bedrifter på hele Romerike. Du slipper høye etableringsgebyrer, fordi de fokuserer på å levere en førsteklasses opplevelse, med håp om at du blir fornøyd og blir en langvarig kunde.

– Ofte er det store kostnader ved å grave ned fiberkabel, men vi er villige til å ta kostnadene og risikoen dette innebærer, for agtg våre kunder skal slippe store engangskostnader ved etablering, forteller Stian.

Wifi-løsninger med sikkerhetstjenester

Tilgangen til internett er en kontinuerlig risiko for bedriften, de ansatte og kundene. Viken Fiber tilbyr derfor et bredt utvalg tjenester innenfor datasikkerhet eller såkalt ‘cyber security’. Som kunde får du trådløse aksesspunkter og routere som hindrer inntrengere å utføre skade eller drive krypto-utpressing.

Fiberbredbånd fra Altibox Bedrift
  • Bedriften får en dedikert fiberforbindelse til nettet, og har alltid tilgang til overlegen kapasitet
  • Andre bedrifters aktivitet på nettet har ingen innvirkning. Høy hastighet og lik fart på opp- og nedlasting gjør fiber til den optimale internettaksessen
  • Med internett fra Altibox Bedrift kan bedriften enkelt oppgradere hastigheten etter behov
  • Bedriften betaler en fast, månedlig pris, uavhengig av bruken
  • Løsningen åpner også for andre tjenester som telefoni og TV