Viktig kasseavtale for Frankering & Kopiservice

SARPSBORG: Nylig vant AS Frankering & Kopiservice i Sarpsborg konkurransen om en ny rammeavtale for datakasser med Østfold fylkeskommune.

Ole Anders Tønsberg (venstre) har igjen fylt opp lagrene med nye datakasser.

For kort tid siden vant AS Frankering & Kopiservice i Sarpsborg konkurransen om en ny rammeavtale for datakasser med Østfold fylkeskommune. – En viktig avtale på flere måter, sier Ole Anders Tønsberg.

– Det dreier seg om datakasser til kantinene i de videregående skolene i fylket. Vi har allerede byttet ut en rekke kasser på flere skoler, sier Ole Anders Tønsberg.

Han legger til at avtalen ble undertegnet så sent som i juni i år. Den har ikke gjort trykket på installeringer mindre.

Gode på service

– Det er første gang vi inngår en slik avtale med Østfold fylkeskommune. Det er ikke størrelsen på den som er viktig for oss, men vi ser på denne typen kunder som gode referanser. Når vi gjør en god jobb med store offentlige virksomheter gir det et signal til resten av markedet også. Ofte hender det at vi ikke er det billigste alternativet ved første øyekast, men vi er så gode på service og tilleggsleveranser at det blir god økonomi til slutt for kunden.

Mange etternølere

Det er fortsatt fullt trykk på utleveringer og installeringer av nye datakasser for Sarpsborg-bedriften. Ikke alle har tatt den nye kasseloven helt innover seg ennå, mens andre utsetter det helt nødvendige byttet av kasse til siste stund, det vil si 31. desember 2018. Det er ikke sikkert det er den beste vurderingen, da det er ventet stor pågang fra etternølerne rundt nyttårstider.

Nye kasser hver dag

– Det Kan i verste fall bety at mange ikke vil få installert kasse i tide og dermed løper risiko for å bli bøtelagt. Selv har vi enda en gang fylt opp lagrene med nye kasser i flere varianter, og fortsatt setter vi opp nye løsninger hver eneste dag, sier daglig leder i Frankering & Kopiservice, Dag Christoffersen.

Tidlig kontakt

Det er fortsatt ganske tidlig høst, men selv om du har planer om å bytte før i desember, vil Frankering & Kopiservice at du tar kontakt og diskuterer løsninger, slik at de vet hva de skal levere når den tid kommer.

– Man trenger ikke installere nå, men vi bør vite hva vi skal bestille. Det fyller seg opp raskt med bestillinger både hos oss og leverandørene.  Vil man vente med installeringen bør man i det minste starte prosessen nå. Men vi anbefaler en rask installasjon, da det kan være lurt å være godt i gang til julehandel og januarsalg.

Presise leveringer

Den ledende kasseleverandøren kjøper stadig inn varer for å kunne ta det siste rushet som er nødt til å komme.

– Heldigvis har vi så gode teknikere at vi slipper mange spørsmål eller rettelser i ettertid. Vi gir alltid den opplæring som kreves ut fra type løsning, og det gjør at folk er fornøyde og forstår hvordan de skal bruke kassene.


AS Frankering & Kopiservice

Klokkergården
Skjoldens vei 9
1711 Sarpsborg

69 97 22 00