fbpx

Modernisert nærsenter med fantastisk beliggenhet

Etter flere måneder med ombygging og oppgradering står nye Lande Senter i Sarpsborg frem som et moderne og litt urbant senter.

Bare 800 kvadratmeter er ledig i det 4 000 kvm store senteret, og her ønsker eierne seg spisested, frisør, velværesenter og lignende virksomhet.

Totalt sett er det 12 leietakere i Lande Senter som omfatter tre bygninger, Men i den moderniserte hoveddelen er det Coop Extra, Boots Apotek, kleskjeden Bogerud og serveringsstedet og bakeriutsalget Butterfly som legger beslag på de fleste kvadratmeterne.


Artikkelen fortsetter nedenfor

Trenger din bedrift å synes bedre?

  • Har dere en ny kunde, ny kontrakt, ny ansatt, ny logo, ny nettside, nytt telefonnummer, ny adresse?
  • Har dere nådd budsjettmålet før tiden? Ledig kapasitet? Behov for medarbeidere?
  • Har dere tilbud, produkter og tjenester  som ikke er godt nok kjent?

Klikk her og legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt med deg!

Strategisk beliggenhet

De tre eierselskapene bak et av landets første kjøpesentre har investert cirka 30 millioner kroner i ombyggingen, sammen med noen av leietakerne når alt står ferdig utleid.

- De ledige lokalene har et fantastisk utsyn gjennom de nye glassfasadene, sier Hilde Vatn Sørlie (bildet) i Sørlie Næringseiendom AS, som er ett av eierselskapene. De to andre er Sørlie Bygg AS og Fagerstad Næringseiendom AS. Hun trekker også frem den strategiske beliggenheten som attraktiv.

- Det er lett å stikke innom her, siden vi har stor gratis parkeringsplass og god atkomst fra to av Sarpsborgs mest trafikkerte veier.

God teknisk standard

Teknisk sett er det snart 45 år gamle senteret nå i topp stand. Alt av elektrisk anlegg er byttet ut, ventilasjonsanlegget er bygd ut og forbedret, og fasader og inneareal er oppgradert. I juni blir siste hånd lagt på de nære utearealene, som er nyasfalterte og beplantet.

 


Lande Senter AS

Vestre vei 4
Sarpsborg

For leie: 917 70 113

hilde [AT] sorlie [DOT] no


Klikk en emneknagg for å lese mer:

0
0
0
s2smodern

Østfold og Follo nr. 4 juni 2019