fbpx

Har du en virksomhet med organisasjonsnummer kan du sette av 3. mai like gjerne først som sist. Da holder nemlig Storcash sin vårmesse og markerer samtidig 10-årsjubileet.

Storcash på Råbekken i Fredrikstad har levert ut tonnevis med varer til restauranter, gatekjøkken, pizzasjapper, kor og korps hvert eneste år. Fordelen med å handle her, er selvfølgelig prisen og at man kan kjøpe inn varer i mindre kvanta. Dermed slipper man å holde eget lager.

Lag og foreninger

- Når vi nå runder 10 år med stabil vekst kunne jeg ønske at flere lag og organisasjoner fikk øynene opp for hvor mye penger det er å spare på å handle hos oss. Det nærmer seg 17. mai, og jeg vet at mange korps og lag har egne arrangementer. Bare ved å handle brus hos oss sparer de rundt 10 kroner flasken, sier butikksjef Per Arne Gjødalstuen. Han legger til at alle med organisasjonsummer kan handle hos Storcash, men de må søke om kundekort på forhånd.
- Det er bare en formalitet og kan gjøres over nettet eller direkte i butikken.

Grilling utendørs

På messen 3. mai kommer mellom 10 og 15 leverandører fra ulike bransjer for å vise frem sine varer. Holder været seg, blir det grilling utenfor butikken og mulighet til å smake på mange småretter. Messen åpner 09.30.