fbpx

Steinar Frorud Graveservice AS har opparbeidet seg spisskompetanse på grøfting langs norske veier. Nå har virksomheten i Hobøl oppdrag på hele Østlandet.

Steinar Frorud startet på egen hånd med lignende tjenester på 1980-tallet, men aksjeselskapet ble først stiftet i 2007. Lenge har hovedgeskjeften vært grøfting, og det har blitt mange mil langs østlandske riks- og fylkesveier.

Kunnskap om grøfting

- Jeg begynte i sin tid hos entreprenøren Sverre Greaker og har opparbeidet meg lang erfaring på dette området. Det må til for å tilegne seg kunnskap om grøfting og håndtering av den typen redskap. Fortsatt kjører jeg mange mil selv, sier innehaver Steinar Frorud.


Artikkelen fortsetter nedenfor

Trenger din bedrift å synes bedre?

  • Har dere en ny kunde, ny kontrakt, ny ansatt, ny logo, ny nettside, nytt telefonnummer, ny adresse?
  • Har dere nådd budsjettmålet før tiden? Ledig kapasitet? Behov for medarbeidere?
  • Har dere tilbud, produkter og tjenester  som ikke er godt nok kjent?

Tre maskiner

Hobølselskapet har en rekke oppdragsgivere, og alle de store veientreprenørene, samt Statens vegvesen står på referanselisten.

- Vi har kontrakter med de fleste store aktørene som har sine drifts- og vedlikeholdskontrakter med kommunene. Nå opererer vi over hele Østlandet opp til Beitostølen med våre tre Liebherr maskiner.

Fra Skarnes til Valdres

I tillegg til grøftingen driver firmaet med litt kantskjæring, noe Frorud først kom i kontakt med gjennom jobb i NCC. I dag har han selv maskiner til dette, men leier inn førere.

- Akkurat nå holder vi på i Valdres etter å ha grøftet ca. en mils vei på Skarnes. Vi er i gang med 12 mil med grøfter for Dokken Entreprenør i Bagn. Det blir mange døgn hjemmefra i både hotellsenger og campinghytter, sier Frorud. 


Steinar Frorud Graveservice AS

Elvestadveien 811
1827 Hobøl

915 46 503Klikk en emneknagg for å lese mer: