fbpx

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Leverte det meste av fasader og glass

Mossebedriften Varig Fasade stod for det meste av glass, fasader og solskjerming til Vingparken Helsepark og konferansesenter.

- Det har vært en spennende og hyggelig oppgave å være med på, sier styreleder Alen Memic i Varig Fasade AS.

Selskapet hans har det siste halve året vært involvert med fire til seks mann, og tatt hånd om det meste av glass- og fasadearbeidene i Vingparken Helsepark og konferansesenter.

- Nesten alt av glass, glasstak, fasader, baldakiner, solskjerming og automatiske dører er det Varig Fasade, som har stått for, forteller han.

Nå gleder Memic seg til å ta tak i neste byggetrinn ved Vingparken Helsepark og konferansesenter.

- Vi skal i gang med dette arbeidet allerede i mai i år, sier han.

Kvalitet i alle ledd

Alen Memic har tidligere jobbet hos Schüco i Tyskland, en av de ledende tilbyderne av vindu-, dører- og fasadesystemer i høy kvalitet av aluminium, PVC og stål. Selskapet har 4.630 medarbeidere og 12.000 partnerselskaper i mer enn 80 land verden over.

- Produkter fra Schüco er «kongen» og dekker de høyeste krav til design, komfort, sikkerhet og energieffektivitet, sier Memic, som sammen med Kai Roger Pedersen styrer bedriften.

Varig Fasade leverer det meste innen fasader, dører, vinduer, rekkverk, trapper og annet i vedlikeholdsfrie materialer fra markedets ledende produsenter.

- Vi leverer både til privatmarkedet og til større prosjekter og borettslag, forteller han.

Selskapet ønsker å spesialisere seg ytterligere, og vil for fremtiden fokusere mest på aluminium, fasade, glass og rekkverk.

Involvert i mange prosjekter

Gründer Alen Memic har jobbet 20 år i bransjen, og drev tidligere firmaet AM Montering AS, som var lokalisert i Sarpsborg. Han ønsket å ta sin erfaring og service til neste nivå, og Memic stiftet Varig Fasade AS i januar 2010. Sammen med Kai Roger Pedersen, som har lang erfaring fra eiendomsutvikling- og forvaltning og de andre dyktige medarbeiderne, har Varig Fasade AS vokst stødig og har levert prosjekter i alle størrelser.

I 2017 er det mye å ta i for Memic og de andre ansatte i Varig Fasade. Ordreboka er rimelig godt fylt i månedene fremover, og for tiden er man engasjert med ombygging til på Sykepleierskolen på Dikemark, samt levering av fasader og rekkverk til luksusboliger i Oslo, Bærum og Son.

0
0
0
s2smodern