fbpx

Revisjons- og rådgivningsselskapet BDO forsterker sin lokale tilstedeværelse i Østfold og Follo. De har nå ansatt sin første advokat, Trine Agathe Lorentzen.

Hun vil inngå i BDOs lokale partnerskap på 12 personer, og allerede i september kommer ytterligere en advokat.

– Vi kommer til å jobbe på tjenesteområder som er nært tilknyttet BDOs kjernevirksomhet for å gi en enda bedre kundeopplevelse, sier den nye advokaten.

Lorentzen har med seg solid kompetanse på feltet, med 14 år i PwC, de siste fem som partner. Før det jobbet hun fire år i Skatteetaten. Fagområdene til advokatene omfatter blant annet skatt og avgift, selskapsrett, omorganisering, transaksjonsstøtte og avtaler.

Nærhet til kundene

Mens stadig flere norske virksomheter velger å sentralisere organisasjonen, går BDO motstrøms og satser på sterk lokal tilstedeværelse.

– Vi vil være nære og tilgjengelige for kundene våre, noe denne advokatsatsingen er et uttrykk for, sier Knut Evensen, regionleder i BDO Østfold/Follo.


Artikkelen fortsetter nedenfor

Trenger din bedrift å synes bedre?

  • Har dere en ny kunde, ny kontrakt, ny ansatt, ny logo, ny nettside, nytt telefonnummer, ny adresse?
  • Har dere nådd budsjettmålet før tiden? Ledig kapasitet? Behov for medarbeidere?
  • Har dere tilbud, produkter og tjenester  som ikke er godt nok kjent?

Trine skyter inn at det blir utrolig spennende å få være med på å forsterke advokattjenester som en del av det lokale tilbudet.

– For min del er det en flott utfordring å starte i BDO, der det fokuseres på nærhet til kundene og vilje til å kombinere det med gode råd og digitale løsninger.

Advokatene kommer til å samarbeide med BDOs advokater og skatterådgivere, både nasjonalt og internasjonalt.

– Det er fordelen med å være så store og samtidig så lokale. Vi kan tilby et lavterskeltilbud og tar gjerne en uformell samtale først. Ingen bedrift er for liten eller stor. Samtidig har vi muskler fra en stor nasjonal og internasjonal organisasjon i ryggen, som kundene våre kan nyte godt av.

Stort kompetansemiljø

Med over 100 ansatte i Østfold og Follo, er BDO regionens største kompetansemiljø innen regnskap, revisjon, advokattjenester og rådgivning. BDO er allerede representert i Sarpsborg, Moss, Fredrikstad, Halden, Ørje, Askim og Ski, men har planer om å vokse videre.

– Dette er for oss en forsterkning på mange områder. Med denne etableringen kan vi tilby både eksisterende og nye kunder enda bedre og lokalt orienterte advokattjenester, i tillegg til de tjenestene vi allerede tilbyr. Den lokale tilstedeværelsen er noe vi prioriterer, og vi har sterk tro på Østfold og Follo som et spennende marked, sier markedssjef Grete T. Thunæs.

Gratisseminarer

Årlig arrangerer BDO Østfold/Follo 10–12 seminarer som er gratis og åpne for alle. Også det som et ledd i å gi merverdi til eksisterende og nye kunder.

– Seminarene har ulike temaer. Den 11. oktober arrangerer BDO et frokostseminar med fokus på eiendom, bygg og anlegg. Her vil vi presentere vår årlige analyse av alle Norges entreprenører, helt ned på by- og fylkesnivå. Den 31. oktober er temaet toll og avgift. Seminarene holdes på Quality Hotel Sarpsborg, slik at hele regionen har mulighet til å delta. Gå inn på bdo.no/seminarer, oppfordrer markedssjefen.


BDO Østfold/Follo

Askim, Fredrikstad, Halden Moss, Sarpsborg, Ski, Ørje

 


Klikk en emneknagg for å lese mer: