fbpx

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Nordea er Nordens største bank og en viktig og løsningsorientert samarbeidspartner for store deler av næringslivet.

- Nordea er toppratet i Europa. Det betyr at våre investorer har tro på oss, og våre kunder kan føle seg trygge, sier banksjef Håvard Rød Langerud fra Nordea Bank Norge ASA, Bedriftsmarked Buskerud.

Han forteller at Nordea er nr. 2 i Norge, nr. 1 Finland og store både i Sverige og Danmark.

- Vi er betydelig bank i hele Norden, og er interessant for mange nordiske bedrifter. Nordea har en internasjonal tilgang, som er viktig for mange næringsdrivende, sier Rød Langerud.

Tar samfunnsansvar

Nordea tar et betydelig samfunnsansvar, og er engasjert i næringsrådene både i Asker, Bærum og Drammen. 

I forbindelse med at den årlige presentasjonen av statsbudsjettet finner sted, stiller Nordea med ekspertise, så næringsdrivende får innsikt i hva statsbudsjettet kan bety for den enkeltes virksomhet. 

-Når statsbudsjettet presenteres har vi sosialøkonom Steinar Juel på plass til å foredra, slik at mange små bedrifter får ta del i informasjon de ellers kanskje ikke får tilegnet seg, forteller banksjef Arild Pedersen Nordea Bank Norge ASA, Storkunder Oslo Akershus.

Gjennom Nordea får bedrifter tilgang til et bredt tjenestespekter med tilpassede løsninger for små, mellomstore og de aller største kundene.

- Vi har hele spekteret av næringslivet fra enkeltmannsforetak til internasjonalt aktive konsern. Hos oss treffer kundene alltid rådgivere som er dedikerte, interesserte og som gjør alt for å lære seg å kjenne kundens behov. Bare på den måten kan vi imøtekomme krav og forventninger på en måte som tilfredsstiller kunden, sier Pedersen.

Møter på kundens hjemmebane

-Vi er opptatt av å møte kundens behov i alle kanaler. I dag bruker kundene våre oss og våre banktjenester på en helt annen måte enn for få år tilbake, og vi endrer oss i takt med kundens ønsker, forteller Håvard Rød Langerud.

70 prosent av kundekontakten foregår ute på bedriftene, mens rundt 30 prosent foregår gjennom nettmøter og webinarer for de som ønsker det. 

-Kunden betjenes gjennom mange kanaler, og kundesenteret er en vesentlig del av hverdagen. Hos Nordea gjøres ikke endringer for endringen skyld, men for kundens skyld, sier Rød Langerud.

-Nordea er en profesjonell bank for næringslivet, med solide fagmiljøer og god kompetanse. Banken er meget tilgjengelig, og vi tilbyr personlig rådgiver, når kunden har dette behovet, sier Arild Pedersen.