Areol sparer miljø og strømutgifter

Strimmelporter åpner og lukker seg rundt varer og kjøretøyer som fraktes gjennom den. Det reduserer innslippet av kulde betraktelig. Og ikke minst: Det er rimelig – og det sparer strøm.

Strimmelport er klart den rimeligste investeringen man kan gjøre for å spare på strøm, forteller Kjetil Bergseth i Areol.

Strimmelporter er sannsynligvis den rimeligste og enkleste investeringen for å få ned strømutgiftene på et lager. Strimmelporter åpner og lukker seg rundt varer og kjøretøyer som fraktes gjennom den. Det reduserer innslippet av kulde betraktelig. Og ikke minst: Det er rimelig – og det sparer strøm.

Få merker det bedre når kvikksølvet er lavt og strømprisen er høy, enn bedrifter som er avhengige å frakte store mengder varer gjennom porter.

– Det blir raskt et stort varmetap, og utgiftene til oppvarming går i været med de strømprisene vi har hatt det siste året. Og så mye lysere ser det heller ikke ut fremover når det gjelder strømprisen, sier daglig leder Kjetil Bergseth i Areol Innredninger. Men han har en løsning.

– Strimmelporter åpner og lukker seg rundt varer og kjøretøyer som fraktes gjennom den. Det reduserer innslippet av kulde betraktelig. Og ikke minst: Det er rimelig – og det sparer strøm, smiler Bergseth.

Kjøper og selger brukte reoler

Areols kjernevirksomhet er fortsatt kjøp og salg av brukte reoler til lager.

– I stedet for å kaste reolene muliggjør vi miljøvennlig ombruk, og vi både demonterer og ordner med frakt, forteller Bergseth og legger til:

– Men siden vi er en totalleverandør til lager, supplerer vi med andre produkter som blant annet strimmelporter. Et produkt som har en svært miljøvennlig funksjon.

Sammenlignet med andre strømbesparende tiltak er strimmelporten suveren.

– Dette er klart den rimeligste investeringen man kan gjøre for å spare på strømmen.

Men det handler ikke alltid om å holde kulda ute.

– Det kan også brukes til å stenge kulde inne, som på et fryselager. Vi selger også mye til landbruket. Strimmelporten er ypperlig til fjøs og stall der dyra skal gå inn og ut, sier Bergseth.

Ble miljøfyrtårn i fjor

Areol ble sertifisert miljøfyrtårn i fjor. Strimmelporter passer rett inn i profilen.

– Det sparer miljøet ved å bruke mindre energi og får lovere kostnader. Det er vinn-vinn.

Areol har valgt en høy kvalitet på sin PVC, med et miljøvennlig materiale fritt for ftalat som ofte finnes i PVC.

– Den er også svært slitesterk slik at den ikke stivner så lett og sprekker opp, og finnes i flere varianter til forskjellig bruk og til forskjellige temperaturer.

Det lønner seg også for lommeboka, i lengden.

– Som med så mye annet er det å investere i kvalitetsprodukter på dette området, god butikk på sikt, sier Bergseth.

Det er gode tider for strimmelporter.

– Vi har sett et bra oppsving i det siste. Det skal ikke så mye til for å overbevise bedrifter med skyhøye strømregninger om at dette er en god investering.

Areol er kjent for å levere rimelige løsninger. Det forplikter. 

– Siden vi selger brukte reoler til så god pris, føler vi at vi må gjøre dette på portene også, selv om de er nye.

Areol selger også mye av strimmelporter videre til forhandlere.

– De har selvfølgelig en forhandlerrabatt hos oss før de setter produktene opp hos sine egne kunder.

Strimmelport er klart den rimeligste investeringen man kan gjøre for å spare på strøm, forteller Kjetil Bergseth i Areol.


Areol AS

 Gamle Dalsveg 144, 2032 Maura
  92 12 150
  areol.no

{/show}