- Betaler for frakt når vi trenger det

For tre år siden valgte Fritjof Paulsen AS å kjøpe transporttjenester fra Holmskau Cargo. – Det har vi aldri angret på!

Ifølge daglig leder Martin Henriksen får de den transporten de trenger, når de trenger den og til avtalt pris.

Bedre kan det ikke bli! Vi har hatt flere transportører på døra med forespørsel om å kjøpe transport fra dem, og det var litt tilfeldig at det ble Holmskau Cargo. Vi er glade vi valgte den løsningen og er kjempefornøyde med tjenesten og servicen. Etter hvert oppdaget vi jo at Holmskau Cargo hadde ruter andre steder også, og nå hender det ofte at de tar med varer fra oslokanten til vårt lager når de har vært der inne. Det er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier han videre.

Økonomi var en viktig faktor for Fritjof Paulsen AS da de valgte Holmskau Cargo som leverandør og samarbeidspartner.

Erfaringen etter disse årene er at dette er en god økonomisk løsning. Våre transportbehov er veldig sesongbetonte, så det er gunstig å ikke ha egne biler stående når det ikke er behov for dem, sier Henriksen.

Artikkelen fortsetter nedenfor

Bilde av René Holmskau i snøvær
Daglig leder René Holmskau var fornøyd i snøføyka da han fikk overlevert åtte nye Scania trekkvogner nylig.

Daglig leder René Holmskau var fornøyd i snøføyka da han fikk overlevert 8 nye Scania trekkvogner nylig.

Sparer kostnader

 Det er nettopp dette som er fordelen med å outsource transporten, sier daglig leder René Holmskau i Holmskau Cargo som har overtatt transporten for tre bedrifter som tidligere hadde egen kranbil. – Det er mange firmaer som har egne biler som står i lange perioder, og i et svingende marked er det mer lønnsomt å betale for frakt når man trenger det. Vi er glade for å kunne spare våre kunder for betydelige kostnader, og håper flere ser fordelen med dette.

Holmskau Cargo er en transportaktør som satser på moderne biler og utstyr. Ikke minst når det gjelder kranbiler, der de kan levere tjenester nærmest på timen. Nylig fikk René Holmskau også overlevert 8 nye Scania trekkvogner som skal settes i trafikk i disse dager.

 Vi moderniserer bilparken jevnlig for å være konkurransedyktige og levere miljøvennlig transport.