Billig buss under skutefestival

– Du kan reise til den store skutefesten i Fredrikstad i sommer fra alle kroker av Østfold for bare ti kroner, sier markedssjef i Østfold kollektivtrafikk Kjetil Gaulen.

– Du kan reise til den store skutefesten i Fredrikstad i sommer fra alle kroker av Østfold for bare ti kroner, sier markedssjef i Østfold kollektivtrafikk Kjetil Gaulen.

Østfold kollektivtrafikk, Bypakke Nedre Glomma og The Tall Ships Races Fredrikstad går sammen om å tilby bussreisende i Østfold billetter for en tier under arrangementet fra 11. til 14. juli.

– Vi som jobber med skutefesten er veldig bevisst på at valgene vi gjør på land, får store konsekvenser for livet i havet. Et ganske enkelt valg er å nyte skutefesten i sommer uten bil. Vi er veldig glade for at Østfold kollektivtrafikk gjør det enda enklere for folk ved å sette ned prisen på bussbilletter under arrangementet, sier prosjektleder for The Tall Ships Races Fredrikstad, Ingar Guttormsen.

– La bilen stå

For Bypakke Nedre Glomma er dette et naturlig samarbeid.

– Vårt mål hele året er å få folk til å velge miljøvennlige reisemåter. Fredrikstad har gratis ferge og mange gode sykkelveier. Billig buss er et godt tilskudd under skutefesten, sier Eileén Bergstrøm, markedsansvarlig i Bypakke Nedre Glomma.

De bidrar blant annet med foliering av én buss og én ferge, for å markere at Tall Ships Races er et arrangement som oppfordrer til å reise miljøvennlig.

Bergstrøm forteller at Bypakke Nedre Glomma skal sørge for at Sarpsborg og Fredrikstad blir en bærekraftig region hvor man kan reise effektivt og miljøvennlig med kollektivtransport, sykkel og gange.

– Et såpass stort arrangement vil trekke folk fra hele Østfold, og vi ønsker å motivere besøkende som kan til å la bilen stå, forteller hun.

70 skuter

The Tall Ships Races samler over 70 skuter fra hele verden i Fredrikstad. Skuter som allerede har bekreftet at de kommer er blant annet Christian Radich, Sørlandet og Statsraad Lehmkuhl.

– Det blir et flott skue. I tillegg til de fantastiske skutene, legger vi opp til masse deilig mat og et spennende kulturprogram, forteller Guttormsen.

Han sier at arrangementet vil ha to eller tre scener, og en egen maritim opplevelsespark på Isegran spesielt for familier.

– Ti kroner for buss, så kan man gå rundt og nyte alt dette. Det tenker jeg er sommerens feriekupp! sier Guttormsen.

TSRF19-billetten vil du finne i billett-appen og på bussene under arrangementet.


Bypakke Nedre Glomma

Postboks 22
1702 Sarpsborg

69 11 70 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.bypakkenedreglomma.noKlikk en emneknagg for å lese mer: