Global aktør og din lokalkjente speditør

LANGHUS: DSV Road er opptatt av sikkerhet og lokal tilhørighet. Det gir sikrere veier og en transportpartner som kjenner ditt nærmiljø.

DSV Road er opptatt av sikkerhet og lokal tilhørighet. Det gir deg sikrere veier, og en transportpartner som kjenner ditt nærmiljø. Her får du hjelp med alt fra fortolling til smidig transport både nasjonalt og internasjonalt.

DSV er en global aktør som omsetter for 100 milliarder, har 45.000 ansatte og er fjerde størst i verden, fordelt på områdene Luft og sjø, Logistikk og Vei. I Norge har DSV Road 350 ansatte i henholdsvis Trondheim, Ålesund, Sandnes/Stavanger, Arendal og Langhus.

Tilbyr et globalt nettverk

DSV er representert i mer enn 80 land med 1.000 kontorer og terminaler. DSV Road i Norge har et sterkt samarbeid med alle land i Europa, noe som bidrar til et effektivt og omfattende veiprodukt. DSV Road har høy kompetanse på fortolling, med en stor avdeling i Norge med ansatte som kan sitt fag og som kan gi gode råd.

- Som en stor, global aktør har vi et enormt nettverk og mange gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan dekke både Norge fra topp til bunn, men også hele verden. Samtidig er det viktig for oss å være den lokale speditøren med personlig service og lokal kunnskap som hjelper kunden direkte. Her skal du ikke oppleve å kastes inn i et uoversiktlig system når du søker hjelp eller råd. Vi har meget dyktige folk på alle avdelinger som kan hjelpe deg og gi deg råd om de beste løsningene for ditt behov.

Opptatt av trafikksikkerhet

Morten Sloth Madsen er salgs- og markedsdirektør for DSV Road, med hovedkontor på Langhus. Her jobber rundt 190 ansatte, fordelt på administrasjon, lager og sjåfører.

- Vi er en global aktør, men vi ønsker å ha et lokalt fotavtrykk og ta ansvar i Østfold og Follo. Vi er opptatt av trafikksikkerhet og å gi tilbake til lokalsamfunnet. Derfor samarbeider vi tett med Statens vegvesen med fokus på dekkmønster og -trykk, kjeder og lavt drivstofforbruk med Euro 6-motorer, samt kursing på last og sikkerhet. Alle nye biler får montert alkolås.

De arrangerer også sikringskurs for barneskoler der barna får se hvordan det er å være sjåfør på en stor bil, viser dødvinkler og hva barna kan gjøre for ikke å utsette seg for fare i trafikken.

DSV Roads holder til i nye og lyse lokaler med et godt miljø der latteren sitter løst og avdelingene samarbeider. Sammen med den høye fagkompetansen, er dette fundamentet for den personlige servicen de tilbyr sine kunder.

- Vi strekker oss langt for å gi kunden det de behøver, enten det er globalt eller innenriks. Vi er også dyktige på alle slags termoløsninger. Sammen med resten av selskapet og våre samarbeidspartnere hjelper vi deg til å finne de aller beste løsningene som passer ditt behov.