Hos Scania får du alt på ett sted

OSLO: Hos Scania kan du både kjøpe, finansiere og forsikre din nye lastebil gjennom Scania Finans.

Salgssjef Thomas Veitsle i Scania Finans har nylig finansiert en unik Scania R730 B8x4*4 m200 t/m Kran som nå er på vei ut til kunde.
Salgssjef Thomas Veitsle i Scania Finans har nylig finansiert en unik Scania R730 B8x4*4 m200 t/m Kran som nå er på vei ut til kunde.

Hos Scania kan du både kjøpe, finansiere og forsikre din nye lastebil gjennom Scania Finans.

Alt på ett sted er som regel en effektiv løsning. Scanias avdelinger er gjennomsyret av transportkompetanse, slik at du alltid får finansieringsløsninger og forsikringer som passer til nettopp din redskap og bruken av den.

Scania Finans har hatt en kraftig økning de siste årene. 2018 ble et særdeles godt år, og inneværende år tegner like bra. Stadig flere nybilkunder velger også å finansiere bilparken gjennom Scanias eget selskap Scania Finans AB. Samarbeidet mellom selger og finansieringskonsulent gir en løsning som svarer til både krav og forventninger. Til slutt blir det en helhetsløsning med et oversiktlig prisbilde som gjør det enklere for kunden å kalkulere og budsjettere.

Flere store kunder

– Vi har en offensiv målsetting i år om å ta nye markedsandeler når det gjelder finansiering av Scania-biler. Men det er alltid en utfordring når salget øker mye, sier filialsjef Petter Grasto. Han leder en norsk avdeling av Scania Finans AB med totalt 8 ansatte på Furuset utenfor Oslo.

– Kompetansen vi har opparbeidet på huset er unik i finansieringssammenheng. Vi kan mye om både biler, bruksområder og levetid på veien, noe som gjør at vi kan tilpasse en finansieringsperiode med dette som utgangspunkt. Vi finner alltid frem til den løsningen som er best for den enkelte kunden, uavhengig av størrelse. I dag har kunder som omsetter alt fra halvannen til 100 millioner kroner, og alle får i utgangspunktet samme fordeler, sier salgssjef Thomas Veitsle.

Kunder kommer tilbake

Han legger til at avdelingen har alle dokumenter liggende lokalt, alt fra vognkort til leasingavtaler, slik at det er enkelt å få assistanse når det trengs.

– Det er dessuten lett å få tak i oss, og vi har besvart henvendelser fra kunder på alt fra kveldstid til annen juledag. Vi er løsningsorienterte, og mange kunder trekker frem at det er enkelt å snakke med oss, også etter at en avtale er inngått. Over 80 prosent av våre kunder kommer tilbake til oss, det tyder på at vi gjør noe riktig. Det stadig tettere samarbeidet med Norsk Scania er viktig for både oss og kunden. Selger av lastebil og finansieringskonsulent samarbeider på en helt annet måte enn før, sier Veitsle.

Reduserer ståtiden

Scania Assistanse er en viktig nyhet for de som velger å forsikre lastebilparken gjennom Scania Finans. Nå får lastebileierne kun ett telefonnummer å henvende seg til, uansett hvilket problem som har oppstått. Det reduserer ståtid for lastebilene, noe som er viktig i en presset bransje med stadig mindre marginer.


Scania Finans AB – avd. Norge

Gml. Leirdals vei 11
Oslo

Tlf. 05464

www.scania.no