Kvalitetsporter for næringsliv og private

VESTBY: Med mange års erfaring leverer Port- og Industripartner Drift solide industri- og garasjeporter, lasteløsninger og portsystemer.

Jan Erik Johansen i Port og Industripartner Drift AS leverer alle slags porter, til næringsliv og som her, garasjeporter til privatmarkedet.

Med mange års erfaring fra bransjen leverer Port- og Industripartner Drift AS solide industri- og garasjeporter, lasteløsninger og portsystemer for både næringsliv og privatmarkedet. Fra Vestby leverer de til hele Østlandet.

For tre år siden startet Jan Erik Johansen opp Port og Industripartner Drift AS i kompaniskap med Johnny Grebstad i Port- og Industripartner AS, der han også er medeier. I bagasjen hadde han nærmere 30 års erfaring i bransjen og var sulten på å drive for seg selv og utvikle egne ideer.

- Jeg har bygget meg opp sakte disse siste tre årene. Det er viktigere å få alt opp og gå ordentlig enn å ha hastverk med å bli stor. Nå har jeg kommet til det punktet, og er klar for å ansette flere i nærmeste fremtid. Det handler om å skynde seg sakte, forklarer Johansen.

Rustfrie og skreddersydd

Port- og Industripartner Drift tilbyr porter, lasteløsninger og portsystemer av beste kvalitet og sikrer dine logistikkbehov. De kan skreddersys etter behov og størrelse, både til næringsliv og til private.

Vi leverer porter som er 97 % rustfrie til næringsmiddelindustrien, som dermed passer bra også i omgivelser som fjøs, vaskehaller og alle andre steder med høy fuktighet, fortsetter porteksperten.

Maks funksjonalitet og nyskapende

Foreløpig er det bare to ansatte, i tillegg til innleid hjelp ved behov. Arbeidsmengden er stor, og de leverer til hele Østlandet. Alle produkter er i samsvar med de høyeste sikkerhetsstandarder og følger den nyeste tekniske utviklingen, uansett om de leverer til privat, kommersiell eller industriell bruk.

- Vi kombinerer maksimal funksjonalitet med nyskapende design, og strekker oss langt for å få fornøyde kunder, avslutter Johansen.