Personlig service lønner seg i transportbransjen

LILLESTRØM: Stor Oslo Transport AS startet opp i 2009 og var sikker på én ting; de skulle gi kundene den service og personlige oppfølging de fortjener og har behov for.

For et par måneder siden flyttet Stor Oslo Transport AS inn i flotte og moderne lokaler på Kjeller. Daglig leder Dan de Lange (bak) og medarbeiderne Glenn, Benny og Jan Erik er fornøyd med tingenes tilstand.

Stor Oslo Transport AS startet opp i 2009 og var sikker på én ting; de skulle gi kundene den service og personlige oppfølging de fortjener og har behov for. I dag vet de at det var en lønnsom strategi. Nylig flyttet den voksende bedriften inn i ny terminal og moderne kontorer på Kjeller utenfor Oslo.

Siden den gang er omsetningen doblet og tjenestene utviklet til også å omfatte termotransport.

Skreddersydde løsninger

I desember i 2017 tok selskapet et nytt, stort steg oppover kvalitetsstigen, da de flyttet inn i nye kontorer på Kjeller rett utenfor Oslo. Det nye hovedkvarter gir selskapet enda bedre muligheter til å skreddersy transport- og lagerløsninger for kundene.

Lokal varetransport

- Selv om vi har utviklet oss mye siden startet, er det fortsatt lokal varetransport som er vår hovedgeskjeft. Vi er i hovedsak operative fra Halden i sør, Larvik i vest og Romerike i nord. Totalt drifter vi 90 biler, med alt fra mindre varebiler, via kassevogner til semitrailere. 10 av bilene eier vi selv, mens de øvrige er innleid materiell. Men vi er ikke kun en varetransportør. Vi er også en logistikkpartner for mange kunder. Vi tar imot og distribuerer ut varer fra vårt lager hver eneste dag, sier gründer og daglig leder i Stor Oslo Transport Dan de Lange.

Han er opptatt av å bygge virksomheten sten for sten på lang sikt.

Høy kvalitet

- Det er vanskelig å se fremover og vite hvor bedriften står om fem eller ti år, men vi tar skritt for skritt og fokuserer på å beholde den personlige kontakten og servicen overfor våre kunder. Kvalitet på tjenestene setter vi høyt og holder derfor skadetallene på både biler og gods nede, sier de Lange.

Nytt styringssystem

I dag er det ni personer ansatt på kontoret og trafikkstyringssentralen på Kjeller. Derfra holder de oversikt over hver eneste bil og last som er ute på veiene ved hjelp av lagerstyringssystem og sporingssystem fra den svenske produsenten K2.

- Vi implementerte dette høsten 2017, så det er ganske nytt for alle parter fortsatt. Det tar tid når man har benyttet et annet system i mange år, men så langt er vi godt fornøyde med løsningen, både her inne og ute i bilene.

Foretrukket leverandør

For Stor Oslo Transport handler hverdagen om effektiv distribusjon i nært samarbeide med kunden. Enten det er behov for varebil, lastebil eller semitrailer i Stor-Oslo eller andre steder i landet, kan de tilby en stor grad av fleksibilitet slik at dine varer kommer frem når de skal. Mål er å være en foretrukket leverandør av transporttjenester.

Stor Oslo Transport AS tilbyr:

 • ThermoTransport, stor eller liten bil
 • Ekspresslevering og -henting
 • Dedikerte biler
 • Partifrakt
 • Nattlevering: 24/7-service
 • VIP-levering
 • Kortidslagring
 • Mellomlagring
 • Vareutlevering
 • Omlasting og ompakking
 • Rute- og langkjøring
 • God og personlig oppfølging
 • Internasjonal transport

Stor Oslo Transport AS skreddersyr totalløsninger for sine kunder. En totalløsning kan for eksempel innebære henting, lagring, plukking, ompakking, omlasting og videresending. Alt etter kundens behov og ønsker.