Satser elektrisk etter 100 år i Oslos gater

Løvås Transport har utført oppdrag i Oslos gater i 100år. Nå satser de elektrisk.

Tony Randem-Breien (fra høyre), Oscar Jeverstam og Espen Berg er stolte over sin siste investering – den eneste helektriske liftbilen i drift her til lands.

Har du et oppdrag og ringer Løvås Transport før kl 14.00, får du oppdraget utført samme dag. Det må vel nesten være norgesrekord?

Løvås Transportfirma AS. I 100 år har virksomheten rullet. Men firmanavnet er nesten blitt litt misvisende. Transportbegrepet dekker riktignok et bredt spekter, men i dag fokuserer Løvås på avfallsløsninger til næringsliv, industri, offentlig sektor og det private markedet.

Containere og avfallssekker håndteres på løpende bånd, men Løvås tar seg også av suge- og spyletjenester og stiller opp med bemannet miljøcontainer når farlig avfall skal håndteres.

Skreddersydde løsninger


Og løsningene de tilbyr er gode, om du skulle være i tvil. Smidig kan selskapet være når henvendelsene fra kundene ikke må gjennom et mottaksapparat og kjørekontor, men kommer rett til en ”decision maker” når de ringer.

Med basis i det såkalte «Lean-systemet», har Løvås sitt blikk rettet på kundens behov. Eller rettere sagt med kundens øyne.
- Vi ser det fra kundens side, og er stolte over implementeringen av den nye måten å tenke på i selskapet, forteller Oscar Jeverstam som er markedsansvarlig hos Løvås Transport.

Gammelt selskap, ny ledelse

Løvås er 100 år, men de har mer fokus rettet framover enn bakover selv i jubileumsåret. Det er nye folk i ledende sentrale posisjoner. Oscar er fersk, men det er også sjefen sjøl, Tony Breirem-Randin.
Skjønt, fersk og fersk, erfaring har han. Ny som daglig leder, men har tidligere også jobbet i selskapet og kjente det godt da han tok over rattet.
- Hundre år og i hundre inn i framtiden, hundre prosent tilstede for kundene og hundre prosent etter kundens behov. Den daglige lederen er framoverlent.

Mindre miljøavtrykk enn i 1921

For hundre år siden var det hest og kjerre. I dag er det bil, selvsagt, men den siste anskaffelsen til Løvås har faktisk et lavere CO2-avtrykk enn det hesten hadde. Vi snakker om helelektrisk liftbil, den eneste i drift i sitt slag her til lands.

Det lyser av øynene til Tony når han viser oss den. Har du noen gang sett noe vakrere?

Satsingen på det nye vidunderet er gjort i samarbeid med selskapets største samarbeidspartner, Viken Cargo og Tony roser samarbeidet.
- Sammen utvikler vi morgendagens løsninger på avfallslogistikk og er på plass med morgendagens løsninger i Oslo og på Romerike allerede i dag, sprudler han.


Løvås Transportfirma AS

  Haraldrudveien 40, 0581 Oslo

  23 24 50 00

  www.lovastransport.no

{/show}