Trygg persontransport døgnet rundt

Taxisentralen henter eller bringer folk til alle døgnets tider, med bilene som kjennetegnes med gult panser.

Ny daglig leder hos Taxisentralen Jens Onshuus (t.v.) og Tom Andreas Abrahamsen gir bedrifter, private og pasienter trygg transport til alle døgnets tider og under alle værforhold.

Taxisentralen henter eller bringer folk til alle døgnets tider, med bilene som kjennetegnes med gult panser. Og som bedriftskunde kan man få flere effektive måter å bestille eller betale på.

- Vi tilbyr persontransport med både små og store biler. Bedrifter kan opprette konto hos oss, slik at det blir mye enklere å kjøre på regning, forteller ny daglig leder hos Taxisentralen, Jens Onshuus.

Sikker kvalitet

Han kom på plass i sin nye jobb i høst, som en erfaren leder fra både buss- og taxibransjen. Taxisentralen dekker primært nedre Glomma-regionen, og er den desidert største drosjeleverandøren lokalt. Antall turer i året har passert 500.000, og veksten fortsetter. Gjennom pasienttransporten Taxisentralen har i kontrakt med sykehuset, har bedriften også sikret et stort antall oppdrag i dette segmentet. Bare i november ble 10.000 pasienter fraktet i distriktet eller til Oslo.

- Det er veldig godt belegg på bilene våre, og det stilles store krav til logistikken. I administrasjonen og kundesenteret jobber 23 ansatte for at kundene til enhver tid skal få den gode transporten de ønsker, forteller han.

Den nye lederen kan fortelle at de også dokumenterer kvalitetsnormene gjennom ulike ISO-sertifiseringer. Både den generelle ISO9001, ISO14001 om miljø og ISO 39001 som omhandler trafikksikkerhet. Dette er sentralt i bedriften som sysselsetter rundt 180 sjåfører gjennom de 80 drosjeløyvene.

Eies av drosjeeiere

Taxisentralen er eiet av rundt 80 drosjeeiere, som har sin aksjeandel i selskapet. En veldreven organisasjon som også har eierandel i eget IT-selskap. Dette for å sikre de beste tekniske løsninger innen logistikk, økonomi og en egen app med navn Svippr. Med denne appen gjør kundene taxibestilling med ett trykk på mobilen.

Onshuus har kommet til en veldrevet bedrift som sysselsetter sjåfører fra 17 ulike nasjonaliteter, hvor alle forstår og gjør seg forstått på norsk overfor kundene. Det er yrkesstolthet og kvalitet i alle ledd i organisasjonen, noe som er viktig for å håndtere fortsatt vekst i persontransporten i Nedre Glomma-regionen. Bilene som brukes er ordinære personbiler, 8-setere og noen 16-setere. Sølvgrå med det velkjente gule panseret som kjennemerke.

 


Taxisentralen AS

  Råkollveien 107, 1664 Rolvsøy

  02600

  www.02600.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: