Utleieboder for deg som trenger ekstra plass

ÅRNES: Vanskelig å få plass til sykler, jolla eller surfebrettet vinterstid? Eller snøfreser og alpinutstyr om sommeren? På Funnefoss er det plass til det og mer.

Vanskelig å få plass til sykler, jolla eller surfebrettet på vinterstid? Eller snøfreseren og alpinutstyret på sommeren? Eller den gode stolen samboeren nekter å ta inn i huset? På Funnefoss er det plass til det og mer.

Vekstsbedriften Kanmer disponerer store arealer på Funnefoss industriområde lett tilgjengelig rett inntil E16. Der har de bygget 16 boder til utleie for alle som trenger litt ekstra lagringsplass, være seg privatpersoner eller bedrifter.

Sesongvarer

Bodene er på 20,7 kubikk eller 8,64 kvadratmeter, i tillegg til 2,5 ekstra meter i høyden, totalt 5 meter under taket.

– Mange sliter med å få plass til alt de ikke bruker til enhver tid. Sesongvarer for eksempel, ski, vinterutstyr, snøfreser og vinterdekk på sommeren, og alt fra campingutstyr, utemøbler, brett, jolle og utstyr til seilbåten. Vi kan jo til og med få plass til masten på båten, smiler Torgeir Krohn, markeds- og produksjonssjef i Kanmer.

Mellomlagring

Det er mange grunner til at man over kortere eller lenger tid trenger litt ekstra lagringsplass. Mange endrer bosituasjon, små bedrifter trenger plass til å mellomlagre, og noen får ikke plass til alt, uten at de ønsker å kvitte seg med sakene.

– Det kan være barna som flytter ut, men du vil likevel spare på sakene til de blir eldre. To med hvert sitt som flytter sammen, og får overskudd av både det ene og det andre. Arv som må tas vare på. Eller overgangsfaser. Rett i nærheten her utvides Bjertnestunet, der kan det være folk med behov for mellomlagring, – det samme gjelder Nes Strandhager som er under oppføring på Hagenstranda, fortsetter Anita Hagen, salgssjef i Kanmer.

Bygget ligger trygt til i et frostsikkert bygg med gitter for vinduene som tidligere ble leid av forsvaret. Prisen er lavere enn resten av markedet, uten depositum og med kun en måneds oppsigelse. Det vil være åpent mellom åtte og 15.30 på hverdager, og da vil du også kunne få bærehjelp ved behov.

Interessert? Ta kontakt:

Torgeir Krohn

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf. 402 20 296


Kanmer AS

Runnivegen 45
2150 Årnes

63 91 16 80

www.kanmer.noKlikk en emneknagg for å lese mer: