Viken Cargo har fokus på sunn logistikk og miljø

Viken Cargo er en allsidig leverandør av mange ulike transporttjenester. Ved å adoptere kunnskap og erfaring fra flere segmenter inn i samme virksomheten løftes bransjen til nye høyder.

Jørn Enersen og Daniel Storsul i Viken Cargo.

Viken Cargo er en allsidig leverandør av mange ulike transporttjenester. Ved å adoptere kunnskap og erfaring fra flere segmenter inn i samme virksomheten løftes bransjen til nye høyder.

- Innenfor transporttjenester på vei tilbyr vi utførelse med kran, skap, bud og vare, express, ADR, liftdumper, krok, tipp, flatvogn og maskintransport, kan daglig leder Daniel Storsul fortelle. - Med mer en 60 egeneide kjøretøy, 50 ansatte og 15 innleide har bedriften stor kapasitet til å levere de ulike tjenestene. Vi ser stadig etter nye, flinke sjåfører i bransjen, gjerne med egen bil, fortsetter Daniel som tok lastebillappen i 2012 i selskap hos sin far og kort tid etter etablerte han selv sitt første enkeltpersonforetak. For tre år siden ble Viken Cargo AS startet, sammen med kollega Jørn Enersen.

Fleksibilitet

- Oppskriften på den raske veksten må være vår evne til fleksibilitet. Vi har valgt å adoptere erfaringer fra ulike bransjer for å modne transport konseptene, deriblant erfaring fra stykkgods logistikk til renovasjonsbransjen. Det har ført til at vi nå har 30 biler innen renovasjon i Oslo. Vi løser en rekke oppdrag for bygg og anleggsbransjen gjennom våre lastebilkraner og større kraner for mer omfattende oppdrag. På etterspørsel fra kundene kan vi nå levere alle typene i kranbilaspektet. Stor bilpark og bredde i utvalg sammen med en strømlinjeformet organisasjon gjør at vi kan være konkurransedyktige på tilgjengelighet og pris.

Logistikkavdeling i Østfold og Oslo

- Med egen logistikkavdeling, leverer Viken Cargo varer med skapbil og varebil av ulike størrelser. Enten du trenger å booke sporadisk transport eller ønsker faste oppdrag kan Viken Cargo tilby en enklere logistikkhverdag gjennom transportweb og kunde-epost. Dette gir forutsigbare priser på alle biltyper i ett og samme system.

Miljø og Euroklasse 6

- Det betyr mye for oss å bidra i det grønne skiftet, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger for stadig å kunne optimalisere og begrense bransjens klimaavtrykk. De siste 3 årene har vi investert i det nyeste markedet har å by på i bilparken med tilhørende utstyr. Vi har nå kun Euro6-biler med en snittalder på to år, og nye kranbiler kommer som hybrider eller oppsett for el-drift, opplyser Daniel. Den unge bedriften sikter nå mot sertifisering som Miljøfyrtårn.

Forskjellen fra en Euroklasse V(5)-lastebil til en Euroklasse VI(6)-lastebilbil er 95% reduksjon i utslipp og sammenlignet med en personbil er den tre ganger mindre forurensende!

Effektiv og nytenkende

- Vi er en hybridorganisasjon med få begrensninger, slik at vi effektivt kan løse daglige oppdrag - og mer komplekse utfordringer. Vår hovedprioritet vil alltid være å levere høy grad av personlig service, til riktig pris, riktig tid og til riktig sted!

Viken Cargo dekker i det daglig områdene fra Halden og Larvik i sør til Hamar i nord med sine distribusjons- og kranbiler.


Viken Cargo

  Stanseveien 40, 0976 Oslo

  400 30 000

  www.vikencargo.no

{/show}