Skaper og vedlikeholder uterom året rundt

Nytt uterom, beskjæring, gressklipping eller asfaltering? Hagtorn Anleggsgartner hjelper deg både med å skape flotte og nyttige nyanlegg, og holde det vedlike året rundt.

Glenn A. Olsen avdelingsleder vedlikehold i samtale med driftsleder Anette Nygårdsmoen.
Glenn A. Olsen avdelingsleder vedlikehold i samtale med driftsleder Anette Nygårdsmoen.

Nytt uterom, beskjæring, gressklipping eller asfaltering? Hagtorn Anleggsgartner hjelper deg både med å skape flotte og nyttige nyanlegg, og holde det vedlike året rundt. Enten du er en bedrift, borettslag eller privatperson.

Hagtorn anleggsgartner har eksistert i 30 år og het tidligere Kolsrud anleggsgartner. Bedriften har siden 2017 vært en del av Kiasgruppen.  

Uterom for bedrift og private

Mur eller bed av naturstein, ny skiferplass, gress og planter – har du et uterom du trenger hjelp til og råd om, er dette anleggsgartneren du trenger.

– Vi kommer på befaring til kunden, enten det er bedrift eller privat, og kommer med råd om hva som er gode løsninger. Vi tilbyr også tegnetjeneste dersom kunden ønsker å få sine ideer visualisert i planleggingsfasen. Her holder vi akkurat nå på med å bygge opp en tørrmur av naturstein, som skal omkranse et bed vi også skal anlegge. Vi former også landskap, lager trapper, drenerer - det meste som skal til for å skape flotte og funksjonelle uteplasser for trivsel, forklarer Christian Bauer-Hoddevik, avdelingsleder anlegg.

Artikkelen fortsetter under bildene

Hugger skifer

Michal P. Werner hugger skifer så den passer perfekt inn i tørrmuren.

Vedlikeholder alt av utearealer

Avdelingen for vedlikehold leverer tjenester innen stell og vedlikehold. Det kan være alt fra snømåking, stubbefresing, hekkeklipp, gressklipping og beskjæring, til feiing, vask og reparasjon.

– Vi har i dag rundt 56 kontrakter for bedrifter, sameier og borettslag og ønsker oss enda flere helårskontrakter. Mange av våre kunder foretrekker helårskontrakter som inkluderer snømåking og strøing, mens andre har sommerkontrakter som strekker seg fra mai til september. Vi ivaretar utearealene alle fire årstider, vi har kompetente ansatte som sørger for at plener, blomster, busker og trær har gode vekstvilkår og vedlikeholder områdene slik at våre kunder stolt kan vise frem utearealene sine, fortsetter Glenn A. Olsen, avdelingsleder vedlikehold.

Magiske egenskaper

Det nye navnet er naturlig nok hentet fra naturens side.

– Hagtorn er en plante som i alle tider har hatt en magisk aura. En helende plante som er brukt i medisin i uminnelige tider, og som også nå brukes i blant annet hjertemedisin. Vi synes navnet passet, og har et mål om å skape magi i våre kunders uterom, avslutter Olsen.


Hagtorn Anleggsgartner

  Vålerveien 147, 1599 Moss

  901 27 089

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.hagtorn.no 


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: