Toppmaskiner for skogsesongen

RAKKESTAD: Nå er det full sesong for hogst og rydding i både hager og utmark. Rakkestad Sogneselskap tilbyr alt du trenger av motorsager, ryddesager og sikkerhetsutstyr.

Morten Stenberg har avdelingen full av bensindrevne og oppladbare motorsager, ryddesager og alt av sikkerhetsutstyr.
Morten Stenberg har avdelingen full av bensindrevne og oppladbare motorsager, ryddesager og alt av sikkerhetsutstyr.

Nå er det full sesong for hogst og rydding i både hager og utmark. Hos Rakkestad Sogneselskap har de forberedt seg godt og kan tilby alt du trenger av motorsager, ryddesager og sikkerhetsutstyr.

Husqvarna er synonymt med skogredskap for mange, og sogneselskapet har forhandlet dette merket i flere tiår. De kjenner alle produktene og kan gi gode råd om hva man bør kjøpe, enten det dreier seg om en hobbysag eller mer proft utstyr. Super’n i Rakkestad har det meste på lager.

Driftssikkert

Sammen med Jonsered er Husqvarna markedsleder på området.

– Det er ikke uten grunn. Alt utstyret fra denne produsenten holder høy kvalitet, er veldig brukervennlig og er lett å håndtere, enten det er hobbyhoggeren, semiproffen eller de som driver litt mer profesjonelt. Dessuten er maskinene trygge å bruke, men det er viktig å sette seg inn i hvordan de virker for å unngå de største farene, forteller salgskonsulent Morten Stenberg.

Han legger til at enkelte slurver med sikkerhetsutstyret, selv om man i utgangspunktet har valgt en ganske kostbar sag.  

Viktig utstyr

Rakkestad Sogneselskap har også bred kompetanse på sikkerhetsutstyr og bekledning.

– Vi kan løse alle utfordringene for kunden. Derfor anbefaler vi aldri bedre og dyrere utstyr enn det er behov for. En profesjonell skogsarbeider trenger utstyr på et høyere nivå enn en privatperson som kanskje skal beskjære noen trær og busker. De som skal jobbe lenge i skogen bør ofte velge noe dyrere utstyr som har god passform, er behagelig å bære over lengre tid, samt er lett og slitesterkt. Men uansett nivå, er det viktig å sikre seg mot uhell. Det skjer fort når man jobber ute, og da er gode klær og sikringsutstyr en billig forsikring for alle, sier Stenberg.

Oppladbar motorsag

Det som kjennetegner maskiner og utstyr fra Husqvarna er mangfold, kvalitet og brukervennlighet til en konkurransedyktig pris. Hvert år videreutvikler produsenten tradisjonelle bensindrevne sager, men de lanserer også helt nye produkter. Nå er for eksempel batteridrevet utstyr på vei inn for fullt. Ikke minst for arborister og bedrifter som jobber mye i byer og parker.

– Den batteridrevne sagen er overraskende sterk og kan brukes i opptil halv-
annen time uten lading. Med to batterier kan sagen benyttes kontinuerlig. På steder hvor det er begrensninger på både støy og eksos er en batteridrevet sag helt perfekt. Vi anbefaler alle å komme innom og teste hvor sterk og relativt stillegående en slik sag er, sier Morten Stenberg.


Rakkestad Sogneselskap

Sagveien 8
1890 Rakkestad

69 22 70 70